Beoordelingen van Contenti Ragazzi Made

Recente recensies

5.0
Lisette
vandaag

Het was heerlijk, en altijd goed warm👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marry
6 december 2021

Snelle bezorging en op tijd en goede adres👍🏻 Goed gegeten👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
5 december 2021

Wat een overheerlijke pizza's. Maakte ons spannende avondje Formule 1 kijken compleet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudje
5 december 2021

Na vaker besteld te hebben, gisteren weer laten bezorgen. Voorheen altijd tevreden. Nu eten flink afgekoeld.lauwe pizza's.. daardoor klef. Pasta salmone was weer heerlijk,en nog warm dankzij de verpakking. Gamba's besteld en waren er jammer genoeg maar vijf. Waren redelijk.

Pogo
4 december 2021

Heerlijk eten, grote porties en zeer vriendelijk personeel. Ondertussen al meerdere favorieten op de kaart staan dus altijd keuzestress als we wat bestellen 🙈

Van kuijck
4 december 2021
Kops
4 december 2021

Pasta heerlijk warm en goed op smaak. Pizza was lauw daar een betere verpakking voor vinden al je hem komt afhalen. Maar smaak was top

John van Eldik
3 december 2021

Zeer goede pizza’s:-)

Lars
2 december 2021

Heerlijke pizza’s. Echt Italiaans. Aanrader

Astrid Jacobs
30 november 2021

Graag opmerkingen lezen bij bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
29 november 2021

Heerlijke spaghetti goede smaak ,lekker warm en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
28 november 2021

Voor het eerst besteld bij C.R. , heerlijk gegeten, goed van smaak, goed op temperatuur en ruime porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
28 november 2021

Heerlijke pizza. Gevraagd voor half 6, in mailbevestiging stond kwart voor 6. Prima oplossing, kan ik rekening mee houden. Maar om kwart over 5 ging de bel al. Pizza is wel echt superlekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eefje
28 november 2021

Keurig op tijd en super warm, heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan van Rijckevorsel
28 november 2021

Veel vlees en gamba's in de gerechten. Goede smaak. Goede informatie over aflevertijd. Correcte aflevering met maaltijden die ook goed op temperatuur waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Segeren
27 november 2021

Kwaliteit en service prima, alleen zat er een pizza stationed niet bij. Verder geen probleem maar wilde het wel even melden

Riebert Verheugen
27 november 2021

Wederom erg lekkere pasta en een heerlijke pizza!

Anke
26 november 2021

Erg lekker!! En precies op tijd bezorgd :)

Juul Van Meel
21 november 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Quist
20 november 2021
Kees Rullens
20 november 2021

Heerlijke pasta met garnalen gegeten. Was perfect en goed op temperatuur. We kregen een heerlijk toetje erbij.

AH
20 november 2021

Voor het eerst besteld. Het eten was heerlijk, een aanrader.

Linda
20 november 2021

Heerlijke pizza's, en super vriendelijke mensen!

Max de Hoop
14 november 2021
Leo
13 november 2021
Biggelaar
13 november 2021
EH
12 november 2021

Eten is normaal goed, alleen vandaag de carbonara besteld en daar zat echt een laag met vet in. De linguinie dreef een beetje in het vet. Had voor mij echt minder gemogen. Ook kwam bestelling 20 min te vroeg. Voor nu maakt het niet uit maar als je alvast besteld incl voor je visite en je visite is er nog niet, dan is het eten wel koud.

Svm
11 november 2021

Weer heerlijk gegeten! 😍😍😍

Wim en Franska
9 november 2021

Super lekkere pizza

Anoniem
6 november 2021

Vrolijke jongeman die de pizza's en pasta kwam brengen. Heerlijk maaltijd en warm! Ga zeker nog vaker bestellen.

Van der Made
6 november 2021

Heerlijk gegeten. Kwalitatief goed eten en goede service. Een aanrader.

Mandy
5 november 2021

Top! Voor herhaling vatbaar!

Janne
4 november 2021

De pasta’s waren super lekker! De prijs kwaliteit verhouding is daarbij top! Het enige wat dan niet echt in verhouding is, is de 7 euro die we betaalden voor het Italiaans brood, dat was voor 2 porties wel echt heel weinig.

Jessie
1 november 2021

We bestellen met regelmaat bij jullie en zijn altijd erg tevreden. Helaas viel het gisteren erg tegen. De bodems waren nat en slap en de pizza was al redelijk koud toen deze aankwam. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
31 oktober 2021

Bestelling op tijd, heerlijk warm en smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
31 oktober 2021

Besteld voor 17:15 uur. Kwam het al om 17:00. Jammer wat te vroeg. Pizza's waren niet gesneden. Was wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivana
28 oktober 2021

I ordered dinner for Bday celebration and it was just spot on!! From perfect timing of delivery to quality of food. Just amazing experience. Well done team!

Franska
25 oktober 2021

Heerlijk gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Strik
25 oktober 2021

Snelle bezorging en goed gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
23 oktober 2021

Goede pizza’s en top service.

Opmeer
22 oktober 2021

Prima geregeld, komen afspraken na en kwaliteit is prima.

Thijssen
22 oktober 2021

Bezorging was goed en op de juiste tijd. Eten was heerlijk en ruim voldoende.

Martijn
19 oktober 2021

Was weer top!! En erg lekkere kruidenboter bij het brood!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice Smeenk
17 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Maar zelf gehaald, want er wordt niet bezorrgd in Lage Zwaluwe. Dat is jammer. Onze vriendenclub zou zeker hier bestellen! Mooie authentieke en goed gevulde pizza's, en de pasta met gamberetti en siciliaanse pittige saus was fantastisch. Pinautomaat kapot, maar er werd een goede klantvriendelijke oplossing geboden. Kortom, prima eten, goede tent!

Meike
16 oktober 2021

Glutenvrije pasta besteld, je proeft geen verschil met gewone pasta. Het werd op tijd geleverd en was heerlijk warm. Een aanrader hoor !!!

Angelique
11 oktober 2021

Echt een warme verse pizza en de pasta was top punt van klasse. Een super groot portie, lekker en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel de Jong
11 oktober 2021

Snel, ruim op tijd, warm en smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
10 oktober 2021

Overheerlijke smaakvolle pasta en goed gevuld. Lekker warm en grote portie. Erg vriendelijk personeel 😊😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ryan jansen
9 oktober 2021

Was lekker

Carin Zeelen
4 oktober 2021

De pizza’s waren heerlijk. Bij de pizza met kip en pesto was de pesto wel erg overheersend. Daar mag wel wat minder van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle Rooijakkers
2 oktober 2021
Elly
2 oktober 2021

Het eten was uitstekend. Alleen we hadden voor 17.15 uur besteld en kregen het om 17.00 uur.

Sandra
27 september 2021

Wederom heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Peverelli
27 september 2021

Jammer van de late bezorging van 3 kwartier na bestelde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Contenti Ragazzi

Hoi Peter, wij hebben de bezorging naar 19.45 gezet ivm de drukte. Dit kun je ook zien in de ontvangen mail met onze tijdsindicatie. Ciao Contenti Ragazzi

Cindy
26 september 2021

We hadden eten besteld met bezorgtijd 19.30, Via de mail kregen we door dat dit 19.50 werd. Echter stond de bezorger rond 19uur aan de deur. Helaas spits uur met de kinderen dus eer we konden eten was de pizza koud (kozen niet voor niets bezorgtijd 19.30) smaak van het eten was zeker goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kruithof
26 september 2021

Voor het eerst besteld maar zeker niet voor het laatst!! Snelle bezorging,alles netjes verpakt en we hebben heerlijk gegeten. In lange tijd niet zo'n lekker pizza op. Pasta met kip was ook goed gevuld en de cannoli is ook echt een aanrader 😋

Nineke
25 september 2021

Was prima heerlijk 👍

De koning
25 september 2021

Pizza was prima in orde. Bezorging was op tijd. Wat jammer was dat de topping door het schuin houden van de doos, in een hoek lag.

Kees
24 september 2021

Super lekker pizza gegeten. De beste van Made.

Anja
24 september 2021

De helft van de pizza was nagenoeg leeg. De andere helft heel vol. Het leek als of de pizza schuin was vervoert.

Martijn Blom
22 september 2021

Heerlijke pizza en geweldige pasta!

Danielle Rooijakkers
20 september 2021

Geweldig! Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim Mureau
18 september 2021

Vandaag voor het eerst besteld bij deze fantastische zaak. Het eten is zoals ik dat gewend ben van de trattoria’s in Italië! Complimenten aan het team van Contenti Ragazzi die deze heerlijkheden bereiden. Ik ga zeker vaker bestellen!

Jacqueline
15 september 2021

Bestelling netjes op tijd bezorgd en naderhand gewéldig lekker gegeten!!! Chapeau!! Voor herhaling vatbaar

Esther
12 september 2021

Klokslag 1800 uur zoals besteld Smakelijke pizza’s en pasta kip Lekker warm Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eef
12 september 2021

Heerlijke verse pizza, alsof je in Italië bent ! Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke
8 september 2021

Smaakvol gerecht, héérlijk gegeten! Prima service en vriendelijk geholpen bij het afhalen! Dit smaakt naar meer.

Hofkens
5 september 2021

Was weer overheerlijk zoals altijd. Blijven goede kwaliteit leveren, en zijn er altijd op de afgesproken tijd. Tot de volgende keer alweer 🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Galjaard
4 september 2021
JW Oome
4 september 2021

Eten was echt weer top maar doordat de pasta bovenop de pizza’s in de tas gepropt waren zaten de pizza’s vast aan de deksel van de doos.

Nanda
3 september 2021

Superlekker. Snelle bezorging

Hanneke
2 september 2021

Echt een aanrader, wij bestelde voor de eerste keer. Heerlijk gegeten, snelle levering en wat een enorm keurige service. 1 bakje pasta was open gegaan en er was saus gemorst ook over de andere bakjes. Ze wilde nieuwe brengen wat wij echt niet nodig vonden dus brachten 2 overheerlijke desserts! Was ook niet nodig geweest maar we hebben er van gesmuld!! Echt een aanwinst hier in het dorp!!

Brenda
30 augustus 2021

Eten was heel erg lekker, maar portie (in vergelijking met prijs) niet zo heel groot. Carpaccio besteld: rijkelijk belegd (is goed!), maar de hoeveelheid carpaccio zelf was niet zo veel. En ook 3.50 voor een paar stukjes stokbrood, best prijzig. Pizza's erg lekker! Smakelijk gegeten!!!

angéla
29 augustus 2021

super goed was heerlijk en goed warm voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rens
28 augustus 2021

Snel en lekker

van Dongen
27 augustus 2021

Geode bereid en lekker gegeten.

Kees Spruit.
23 augustus 2021

Heerlijk, goed bereid, eerlijk eten. Absolute aanrader

Ciska
22 augustus 2021

Was weer erg lekker!

Van Fessem
22 augustus 2021
Anneke Diepstraten
19 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Bestellen gaat makkelijk en het eten was goed warm bij aflevering.

Brons
16 augustus 2021

Geweldig, Contenti Ragazzi overtreft de verwachtingen. Wij bestelden een pizza en carbonara met penne. Per abuis was dit met tortiglioni gebracht. Wij zaten heerlijk te genieten en werden onverwacht verrast met een heerlijk toetje. Wat een service. Kwaliteit voortreffelijk, bezorging super goed !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel de Jong
16 augustus 2021

Verrassend lekker, verrassend snel...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joelle
15 augustus 2021
Ineke
15 augustus 2021

Héérlijk gegeten, dat smaakt naar meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guido
15 augustus 2021

Lekkere pizza's precies op tijd.

Peter
14 augustus 2021

Lekkere pizza's en snel bezorgd.

Joost van Prooijen
14 augustus 2021

Wat was ie weer goed.

J van Peer
13 augustus 2021

Heerlijke pizza gegeten. Bezorger was mooi op tijd en bracht hem netjes voor de deur 1e verdieping, nogmaals bedankt

Hetty Jacobs
12 augustus 2021

De pizza pollo en pesto, had salami en ham en kip maar geen pesto en geen champignons. Ik eet geen varkensvlees, dus de bestelling was niet goed voldaan. De pizza fungi was wel goed.

Rick
12 augustus 2021

Zeer goed!

g.bal
10 augustus 2021
C. Santi
9 augustus 2021

Het was weer erg de moeite waard om te bestellen. Heerlijk eten om gezellig een stukje Italië in huis te halen. Zo moet Italiaans eten zijn.

Schets
8 augustus 2021
Erwin
8 augustus 2021

Hartelijk ontvangen, bestelling op tijd klaar, heerlijke Italiaanse pizza’s en tiramisu was voortreffelijk!

J.
7 augustus 2021
Petra sins
6 augustus 2021

Eten is heerlijk heb al vele malen bestelt lijkt wel dat er steeds minder in de bakken zit

Nikki
6 augustus 2021

Jammer dat we in hebben gevuld ZONDER champignons maar toch MET champignons kregen…. Vorige keer dat ik bestelde was dit ook al

Wim Norbart
2 augustus 2021

Het was naar wens,maar we zijn een echtpaar van 86 jaar, het zou wel fijn zijn als we één pizza konden laten bezorgen, zonder bezorgkosten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jet
1 augustus 2021

Snelle service en topkwaliteit!

A Knapen
26 juli 2021

Als altijd ; TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juditj
25 juli 2021

Altijd goed van smaak, maar duurde dit keer best lang, de rode ui zat er helaas niet bij, waar ik om gevraagd had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Contenti Ragazzi

helaas hebben wij geen rode ui op onze kaart, anders hadden we deze er bij gedaan ;)

Yvonne
25 juli 2021

Heeel lekker., grote porties. Op afgesproken tijd geleverd.Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maud
23 juli 2021

Was weer top!

Hannie Daniels
23 juli 2021

super lekker en snel en goed op temperatuur, ik vind het een grandioze uitvinding, Ga zo door !!!

Anita
18 juli 2021

Echt heerlijk en keurig op tijd 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbert
16 juli 2021

Top

Schets
16 juli 2021

Was heerlijk! Snel bezorgd en enorm lekker eten.

Conny Van Dongen
12 juli 2021

Heerlijke pasta Alleeen te veel voor 1 persoon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor
11 juli 2021

Smaakvolle en goed warme pizza’s

Dylan Gouverneur
10 juli 2021
Annelies Huijgens
10 juli 2021

Lekker, goed warm en prima levering.

Rick
9 juli 2021

Viel dit keer tegen. Eerdere keren betre kwaliteit!

Verkooijen
9 juli 2021
Stokkom
5 juli 2021

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ashley
4 juli 2021
Angela
4 juli 2021
Karin Hoornweg
4 juli 2021

Het was echt heerlijk, en de bezorging was optijd en heel vriendelijk!

Kees van meel
3 juli 2021

Heerlijke pizza’s. Een van de pizza’s had echter een zwart randje. Helaas.

Peter
2 juli 2021
Karin en Adri
2 juli 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!!

Els
2 juli 2021

Heerlijk als altijd en mooi op tijd

Maurits Oomen
2 juli 2021
Johan
1 juli 2021

Nog nooit geen klachten, echter deze keer wel. Pasta's waren goed. Echter de pizza's niet echt warm. En de doos was ingedeukt waardoor er een groot gedeelte aan de doos was geplakt. Na het verwijderen van het karton was de pizza niet echt smakelijk meer. Ik hoop de volgende keer hier geen last van te hebben.

Oosterhout
28 juni 2021

Het was de tweede keer dat ik pizza bestelde, de eerste keer vond ik ze erg lekker, gisteren was het minder, ik had het idee, dat ze al eerder gebakken waren, en opgewarmd waren voor ze hier naar toe kwamen, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melina
27 juni 2021

Heerlijk en super snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea
26 juni 2021

Pizza’s waren heel erg lekker. Ik had maar een probleem. Ik heb bijna 4x mijn tand afgebroken omdat best een flink stuk schelp van de mossel tegen kwam. Verder was het super lekker

Hannie Daniels
26 juni 2021

Super ervaring!!, de snelheid en de kwaliteit

Jimmy V
20 juni 2021

Je moet er eventjes op wachten maar kwaliteit kost tijd voldeed aan alle verwachtingen en het was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maud
20 juni 2021
Judith
20 juni 2021

Heerlijke maaltijden. Voldoende, ook voor de grote eter. Absolute aanrader.

Jeroen
19 juni 2021

De pizza’s waren erg lekker wij komen vaak in Italië maar deze doen er niet voor onder top mannen 👍🏼👍🏼🔥

Ben
18 juni 2021

Snel, lekker. Aardige mensen

jan
18 juni 2021

lekker

Hessels
7 juni 2021
Marieke
6 juni 2021

Heerlijk vers en goed warm eten! Prijs kwaliteits verhouding is erg goed! De bezorging was ook super! Vriendelijke bezorgster en mooi op tijd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Y. Galjaard
6 juni 2021
Segereb
5 juni 2021

Heeeerlijk, wat een kwaliteit en smaak. Een aanrader dus

José Bollen
5 juni 2021

Stipt op tijd, maaltijden goed warm en superheerlijk!

Brons
31 mei 2021

Wederom genoten van heerlijke pasta's, netjes op tijd geleverd, zeer goed van smaak en temperatuur. Ga zo door !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toine
29 mei 2021
Jack
27 mei 2021

Helemaal super. Snelle levering en heerlijk eten. Gaan we vaker doen.

Elenbaas
25 mei 2021
vissers
25 mei 2021

netjes op tijd eten was goed warm en heerlijk gegeten een aanrader

Caron
24 mei 2021

Moest wel even wachten, maar het was verder allemaal goed, piza's vers en lekker warm , bediening ook goed.

Sestig
24 mei 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees en Petra
24 mei 2021

We hebben pasta met gamba’s op. Wederom echt genoten, de moeite waard om het in Made op te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla Hessels
24 mei 2021

Pizza’s zijn heerlijk. Fijn dat er rekening is gehouden met het feit dat ze niet te pittig moesten zijn! Carpacio salade was lekker, maar voor het bedrag weinig.

Dun Brabander
23 mei 2021

We hebben super gegeten! Keurig op tijd, goed warm en zeer smakelijk! Goed bezig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jurjen
23 mei 2021

Wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
23 mei 2021

Het was weer heerlijk!

Brons
23 mei 2021

Eerste keer besteld op aanraden. Goede ervaring heerlijk gegeten! Zeker een aanrader voor anderen. En precies op tijd gebracht top !

Johan
22 mei 2021

Heerlijk gegeten, goed van smaak en warm aangeleverd. Snelle bezorging!

Heleen Jacobs
22 mei 2021

Heerlijk! Goed op temperatuur ook. Wij komen zeker weer terug!

Sins
22 mei 2021

Super lekker!echt een aanrader

Zowie Venema
21 mei 2021

Lekkere pizza’s alleen de carpaccio was nog deels bevroren

Ronald
21 mei 2021

Veel keuze uit lekker eten, ook nog goed warm na een ritje van een kwartier

J.P. vd Heijden
17 mei 2021

Heerlijke gerechten, die met passie klaargemaakt worden door het gehele team!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
16 mei 2021

De pizza gegrilde kip was wederom super lekker en de gamba's in pikante saus waren ook zeer goed al zat er dit keer erg weinig saus bij. Wij zijn fan !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rian
16 mei 2021

Heerlijke Italiaanse pizza zeker voor herhaling vatbaar 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dickens
15 mei 2021

Heerlijke gerechten en snelle bezorging

Michael
14 mei 2021

Erg lekker gegeten, goeie pasta en pizza's. De aangegeven bezorgtijd klopte overigens ook mooi.

G. de Boer
14 mei 2021

Pasta's van kwalitatief hoog niveau. De zalm was van uitstekende kwaliteit. Ga zo door!

Adri
13 mei 2021

Hele snelle levering en super lekker.

Suzanne
13 mei 2021

Altijd snel altijd erg goed, proberen elke x wat anders

Anita
10 mei 2021

Wederom een bestelling geplaatst, pizza's en carpaccio. Dit keer aten ook de kinderen mee. Iedereen vond het heerlijk!!!!! Voor ons alleen maar van jullie pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
9 mei 2021

Top geregeld en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
8 mei 2021

Prima, dunne, krokante pizza en een zeer snelle bezorging!

Danny Leeuw
8 mei 2021
Adri Zwanenberg
8 mei 2021

Heerlijke lasagne met salade besteld. Was weer genieten. Een aanrader!

Odette
7 mei 2021

Superlekker! Grote porties en vriendelijk personeel

I. Stevens
7 mei 2021

Mooi op tijd, eten was goed warm en heel goed op smaak! Aanrader!

Judith
6 mei 2021

Heerlijk gegeten, was goed op smaak

Jeroen
6 mei 2021

Tijdens ons verblijf in B&B De Ijsvogel in Drimmelen hebben we hier besteld. Zowel de pizza's, pasta's als desserts waren erg lekker.

Viola
3 mei 2021

Op tijd geleverd door een vriendelijke jonge dame. Het was de eerste keer dat wij hier bestelden en dat gaan we zeker vaker doen want het eten ( pizza gegrilde kip en scampi's in pittige saus ) was erg lekker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcelien
2 mei 2021

Snel bezorgd, warm en goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
2 mei 2021
Simone Bastiaansen-Blaauw
2 mei 2021

Heerlijk! Snel bezorgd, warm, grote porties. Ontzettend genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisette
2 mei 2021
Stephanie
2 mei 2021

De pizza's kwamen warm en op tijd aan. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie Capello
2 mei 2021

Heerlijk gegeten ruime porties en zeker niet onbelangrijk het warme eten was ook goed warm.

Melvin van Dalen
1 mei 2021

Bij de pollo e pesto had wel wat meer kip gemogen

Els
1 mei 2021

Frutti di mare, mijn favoriet, heerlijk. De gambiretti picanti hadden we meer Chili willen proeven.

José Bollen
30 april 2021

Heerlijke pasta's!

Geurts
29 april 2021

Heerlijke pasta en pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
28 april 2021

Overheerlijke pizza's waarvan nergens in de regio betere zijn te vinden.

Kees Segeren
27 april 2021

Nadat een voorgerecht ontbrak is dit snel hersteld. Het eten was prima. Voor herhaling vatbaar. Dankjewel

Wendy
26 april 2021

Jaaa! Lekker. Ik was eerst sceptisch (nóg meer pizza in Made?!?) Het menu bekeken;ziet er goed uit,toch anders dan de anderen. Wat we tot nu toe besteld hebben was heerlijk. Goeie kwaliteit eten,goeie service, goeie prijs,leuk menu. (Hopelijk hebben jullie een leuke tuin om van de zomer in te eten). Ik ga wel vaker bestellen.

Jannie
26 april 2021

Alles dik in orde

Wietske
19 april 2021

Zeer vriendelijk personeel, mooie locatie en een schone open keuken! Wederom heerlijk gegeten! Jullie zien mij vaker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
18 april 2021

Super lekker!!!!! Netjes op tijd bezorgd en nog super warm het eten! Kortom voor ons voor herhaling vatbaar!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leny
18 april 2021

Heerlijk gegeten, bestelling klopte niet helemaal maar is keurig opgelost.

Pols
18 april 2021

Pizza’s waren wederom top, alleen de pasta met vis was een beetje teleurstellend. Je moest de vis echt zoeken in de penne.

EJM
18 april 2021

Het eten is super. Enkel tijd van bezorging erg teleurstellend. In app gekozen voor bestelling zo spoedig mogelijk. Anders opties waren 19.00 uur,19.15 uur etc. Je zou verwachten dat je dan om.en nabij 19.0p uur je eten zou krijgen. Kreeg al kort erna melding levering 19.45. Dat was even een flinke tegenvaller. Werkelijke levering was 20.10 uur. Het kan dan druk zijn maar dan moet de verwachting van levering zo niet in de app staan. Dan moet ik de opties niet te zien krijgen van 19.00 uur etc. Dame aan de telefoon zei dat ze levertijden bij drukte zelf kunnen aanpassen (niet in de app) en daar moet je het dan mee doen. Dat vond ik erg slecht. Idee zou zijn om iets aan de app te doen zodat klanten niet verkeerd geïnformeerd worden.

Bram
17 april 2021

Lasagne zat erg weinig gehakt in. Tijd van bezorging was uiteindelijk 15 min later dan dat er werd aangegeven

Caroline Bollen
17 april 2021
Top!
16 april 2021
Kim
12 april 2021

3 pizza's besteld met een lekker dunne bodem, waarvan twee met verrassende ingrediënten (niet zo standaard)! Ze zijn groot van formaat. Burrata di puglia was heerlijk, maar staat volgens mij een ingrediënt verkeerd op de site (staat buffelmozzarella ipv burrata vermeld).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
12 april 2021

Heerlijk gegeten! Goede porties, netjes verpakt en bezorgd. We gaan zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alois Knapen
12 april 2021

Heerlijk verse producten en een super mooie pizzakoerier. TOP!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
11 april 2021

Heerlijk gegeten, keurig op tijd gereed. Kortom niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wimpie
11 april 2021
Karin Braat
11 april 2021

Wederom de lekkerste pizza's van de May gegeten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle Suilen
11 april 2021

Onze eerste bestelling bij Contenti Ragazzi is bijzonder goed bevallen! Heerlijke pizza’s, dunne krokante bodem en erg lekker. Nagerecht was ook heerlijk. Je waant je bijna in Italië. Zéker voor herhaling vatbaar, complimenten aan jullie team.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
11 april 2021

Aanrader, smaakte zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Y ligtvoet
11 april 2021

Voor de 2de x bij jullie besteld was weer super lekker en snelle en vriendelijke bezorging toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nevanda
10 april 2021

De pizza’s waren heerlijk. Onze zoon houdt van pizza’s met een heerlijke krokante rand... zijn wens is vervuld.

Peter
10 april 2021
Ik tiratore
10 april 2021

Heerlijke pizza's, goed belegd mooie dunne bodem.. Pasta gamba's superieur

Kees van Meel
9 april 2021

Het was snel en heerlijk

Karin en Adri
9 april 2021

Wowww wat hebben wij heerlijk gegeten. Alsof we in Italië waren... Perfecte smaak, goed warm dus zeker voor herhaling vatbaar!

Angelique
6 april 2021
Wessel Verschuren
6 april 2021

Bestelling was iets eerder maar netjes op de hoogte gebracht. Eten was heerlijk...

erik
6 april 2021

vanaf bestelling tot het nuttigen: 5 sterren

Martijn
6 april 2021

Voor het eerst de pasta geprobeerd. 1 woord: Heerlijk!! Ga zo door mannen!

Verkooijen
5 april 2021
Maaike
5 april 2021

Heerlijke pasta. Goede hoeveelheid en super warm na bezorging. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader!

Suzanne
4 april 2021

Super lekker en snelle bezorging! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
4 april 2021

Wederom vers klaargemaakte maaltijden die zeer goed smaakten en dus weer voor herhaling vatbaar zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remi
4 april 2021

Dunne bodem en lekker belegd. Aanwinst in ons dorp.

Corry schellekens
3 april 2021

Het was weer super lekker dank jullie wel

Karijn
3 april 2021

Lekker gegeten. Goed van smaak. Wat ons betreft mocht er iets meer ossobucco in het gerecht zitten. En iets meer gehakt in de ragú. Bezorging was goed, eerder dan gepland dus dat is altijd super.

G martensboven vetwschting
3 april 2021

Bovenverachting had nooit gedacht dat een pizza zo lekker kon zijn perfect.

M.
3 april 2021
Kees
2 april 2021

Vandaag pasta met garnalen. Het was heerlijk, we hebben echt genoten.

Corry schellekens
1 april 2021

Alles prima en jullie belde vandaag terug voor de bestelling van zaterdag dat is toch netjes

Martijn Blom
29 maart 2021

Weer een heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
28 maart 2021

Snel! Lekker! Top! Pizza met ansjovis in het assortiment zou een mooie aanvulling zijn😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas van Hest
27 maart 2021
Samantha
27 maart 2021
Gean
27 maart 2021

Het was wederom perfect. Echt heerlijk.

patricia
27 maart 2021

zoals gewoonlijk weer picobello in orde! snelle levering en heerlijk gegeten 👌

E Vogels
26 maart 2021

De Izaäk was lekker met een fijne dunne bodem

Annet van Dijk
26 maart 2021

Al een aantal keer besteld. Zowel de pizza als de pasta is heerlijk! En super vers! Echt een aanrader!

Peter
22 maart 2021

Voor ons de eerste keer bij Contenti Ragazzi Made na een tip. Erg lekker gegeten, zeer vriendelijke bediening die ondanks onze late bestelling toch redelijk snel de bestelling klaar had. Super absoluut een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie de Wijs
22 maart 2021

Was echt super, lekker dunne krokante bodem, goed belegd en de voorgerechten waren ook van goede kwaliteit. Aanrader!

Lia
22 maart 2021

Lekker eten en vriendelijke bezorger. Ik werd via email op de hoogte gebracht dat het een kwartiertje later zou worden bezorgd wat ook precies klopte. Alles was goed warm, kortom; contenti!👍🏼

Britt van Dinteren
22 maart 2021

Heerlijke pizza's en mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
22 maart 2021

De eerste keer bij jullie besteld. Het eten (pasta, pizza en carpaccio) was heerlijk!. Voor ons zijn dit de lekkerste pizza's van Made. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
21 maart 2021
P.
21 maart 2021

Heerlijke pasta en pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

voermans
21 maart 2021

bezorging was vroeger als aangegeven, ongeveer 15 minuten. Eter was nog niet aanwezig, hierdoor eten niet heet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost van Prooijen
21 maart 2021

Heerlijk gegeten weer, goede pizza en goede pasta. Ook de carpaccio was heerlijk samen met zo’n italiaans biertje!

Jorina Staal
21 maart 2021
MvS
21 maart 2021

Heerlijke pizza's en pasta's, aanrader!

Linda
20 maart 2021

Heerlijke pizza's en pasta's!

Cosijnsen
20 maart 2021

Helaas vonden wij de pasta niet lekker, er zat weinig smaak aan en teveel pasta ten opzichte van de saus

Arie visser
19 maart 2021

Was buitengewoon lekker 👍

Marianne
15 maart 2021

Eenvoudig bestellen en keurig op tijd geleverd. Het heeft ons gesmaakt en we hadden nog over voor de lunch volgende dag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees Segeren
15 maart 2021

Eten smaakte prima naar wens. Bezorging keurig netjes en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis van Dijk
15 maart 2021

We hebben heerlijk gegeten. De bestelling is keurig op tijd bezorgd, ondanks de vooraf aangegeven langere bezorgtijd vanwege de drukte. Bezorger was heel vriendelijk en heeft plezier in zijn werk. Echt een aanwinst voor Made en omstreken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verkooijen
15 maart 2021
Richard Pols
14 maart 2021

Top kwaliteit!! Zeker voor herhaling vatbaar! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
14 maart 2021

Heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van mook
14 maart 2021

Eerste keer besteld was super lekker gaan we zeker meer doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramstijn
14 maart 2021

Geweldige service! Was even iets misgegaan met de bestelling maar werd heel snel netjes opgelost.. heerlijk eten een dikke aanrader !!

Bas van Hest
13 maart 2021

Zoals gewoonlijk weer erg vers en lekker!

Sipke
13 maart 2021

Wachttijd (1u) vooraf aangegeven dat is goed. Het duurde net wat langer. Dat valt tegen als je trek hebt. Het eten (zalm pasta) was super! Warm en smaakvol.

Pascal jansen
13 maart 2021

Super bezorging en echt zo lekker vers . We hebben genoten

Renske
12 maart 2021
Anja vd Broek
12 maart 2021

Tiramisu was met lange vingers en niks bijzonders

C. Biemans
11 maart 2021

Heerlijke pizza's. Snelle, vriendelijke bezorging.

B looij
11 maart 2021

Heerlijke gerechten en snelle correcte nette bezorging! Als het weer kan willen we graag komen eten!

Kees
8 maart 2021

Prima! Keurig en op tijd bezorgd. Heerlijke warme pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
7 maart 2021

Heerlijke pizza's, lekkere krokante bodem en lekkere dropping. Netjes op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
7 maart 2021

Aanrader goede kwaliteit en lekkere gerechten .goede service

Bloem
7 maart 2021

Hele verse, heerlijke pizza! We hebben echt genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

pascale moritz
7 maart 2021

Was heerlijk! Alles goed warm en smaakvol Voor herhaling vatbaar

Av oudheusden
7 maart 2021

Heerlijk en goed verzorgd. Zou fijn zijn als jullie ook in Hooge Zwaluwe gaan bezorgen ;)

Rudolf Meijer
6 maart 2021

🤤🤤🤤🤤🤤 het was wéééér mega lekker!!!!

Caroline den Dunnen
6 maart 2021

Heerlijke pasta gegeten, veel smaak, snel bezorgd, goed warm. Aanwinst voor Made.

maurice den exter
4 maart 2021

super gegeten!!! goed bereid en warm bezorgd! complimenten

Robin
28 februari 2021

Grote porties. Lekker gegeten! De temperatuur van één gerecht was aan de lage kant. Bezorging mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerdina de Bruijn - Vermeer
28 februari 2021

Het was heerlijk en meer dan voldoende . Ik kan het zeker aanbevelen . Jammer dat we eerder van jullie bestaan wisten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Dijk
28 februari 2021

Prijs kwaliteit is super !!! Gaan we vaker doen .

Jurgen Theuns
28 februari 2021

Eten is wat later bezorgd dan aangegeven. 17:50 geleverd, bestelling zou om 17:25 komen. Verder geen bijzonderheden, Pizza's waren warm en belegen.

Wijnand Bos
27 februari 2021
Rene
27 februari 2021

Top kwaliteit heerlijk gegeten

Roel Weijters
27 februari 2021

Heerlijk! Kan het echt alleen maar aanraden!

Rob en Marjon
27 februari 2021

Hebben weer heerlijk gegeten ,een pollo con Funghi,heerlijk Insalata Mista super lekker En natuurlijk de overheerlijke echte Pizza.Jullie zijn top koks 👍👍👍

Bas van Hest
27 februari 2021

Vandaag vanuit Tilburg besteld en opgehaald en was zeker de moeite waard want wat een lekkere verse pastas hebben we op. Gaat vaste prik worden.

Nicole IJdo
27 februari 2021

Heerlijke pizza’s, dunne bodem, goed belegd! Mooi op tijd bezorgd!

bert
27 februari 2021

goed en makkelijk geregeld

Maud
26 februari 2021

Top! Aanwinst voor Made

Dessie Kloosterziel
26 februari 2021

Wij hebben echt heerlijk gegeten. Kregen excuses bij de deur voor een omgevallen bakje maar dat mocht de pret niet drukken. Wij hebben echt voortreffelijk gegeten. We waande ons echt in Italië. Lekkere combi van antipasti, pasta en pizza to share! Aanrader!

Anouschka
26 februari 2021
Ton
26 februari 2021

Heerlijke pasta gegeten. Levering op tijd. Eten was nog goed warm. Top

Patrick
26 februari 2021

Heel lekker gegeten. Lasange een groot portie. Eindelijk... zo hoort het! Pizza met pharmaham ook erg lekker En de eigengemaakte tiramisu was echt heerlijk!! Kortom: aanrader! Personeel erg vriendelijk.

Hein Neefs
25 februari 2021

Heerlijk gegeten wat een top pizza. Lekker vers en goede service. Een aanwinst voor het dorp.

j. stoop
23 februari 2021

De smaak van de pizza was prima, alleen de bodem was dun waardoor de buitenkant droog en verbrand was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Enzo Forte
23 februari 2021

Ruim assortiment heerlijke pizza's en pasta's en ook nog eens aan huis bezorgd, top. Aanwinst voor Made en omstreken.

Martijn Blom
22 februari 2021

Wederom heerlijke pizza! Deze keer ook een pasta geprobeerd en ook deze was heerlijk! Tip: Proef het bier van Birra Moretti

Bresser
22 februari 2021

Heerlijke maaltijd, keurigop tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Criet
22 februari 2021

Prima pizza...lekker dunne , krokante bodem..en prima bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christian
21 februari 2021

Prima gegeten. Grote porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
21 februari 2021

Heerlijke pizza's en pasta's. Alleen jammer dat de pasta en sommige pizza's niet echt warm meer waren. 5 minuten voor de afhaaltijd aanwezig en toen stond alles al klaar. Liever 5 minuten wachten zodat het eten warm is bij thuiskomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stoo
21 februari 2021

Wij hebben echt opnieuw GENOTEN van overheerlijke gerechten! Het was verassend lekker en zeker exclusief! Ondanks de afstand van Made naar Rijen, was het eten nog prima warm! Wij zullen ongetwijfeld vaker gaan bestellen en het iedereen aanraden! Jullie zijn op en TOP! Ga zo door!

Kees
21 februari 2021

We hoorden via via dat het bij jullie goed eten is. Dat is gisteren bevestigd, we hebben heerlijk gegeten.

John Van Schendel
21 februari 2021

Heerlijke pure smaken van zowel voorgerecht als hoofdgerecht. Veel kwaliteit voor de prijs!!