Beoordelingen van Contenti Ragazzi Made

Recente recensies

5.0
Daniëlle Brons
27 juni 2022

Zeer goede kwaliteit, goed qua temperatuur. Zoals altijd keurig op tijd en een meer dan vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
24 juni 2022

Het was weer héérlijk !

Z
23 juni 2022

Zo als altijd best pizza in town!

Petra
22 juni 2022

Prima op tijd, super warm en heerlijk van smaak.

Marieke
20 juni 2022

Je besteld om half 7. Krijgt een mail met dat je bestelling er rond 18.45 zal zijn. Uiteindelijk om 18.15. Jammer. Want ik bestel niet voor niets om half 7

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy
18 juni 2022

Zo als altijd, heerlijk gegeten!

Danielle Brons
18 juni 2022

Beste medewerkers van Contenti, net als vorige week wederom complimenten aan jullie. Kwaliteit super, goed qua temperatuur en zeer vriendelijke bezorger. Aanrader!

Dick Boden
17 juni 2022

binnen een straal van 100 m geen betere thuisbezorgmaaltijd te krijgen. gewoon klasse.

Danielle Brons
12 juni 2022

Wederom geweldig. Online besteld, levering prima op tijd. Vriendelijke bezorger. Kwaliteit zoals altijd bijzonder goed en ook qua temperatuur meer dan goed. Ga zo door !

Jesper den Uil
12 juni 2022

De pizza Caprese was wat karig.

Catharina
9 juni 2022

Eten was heerlijk, en de bezorging zelfs sneller dan besteld! Het is prima bevallen, volgende keer zeker weer bestellen bij Contenti Ragazzi.

Kreuzen
9 juni 2022
Sijbranda
9 juni 2022
Boerefijn
8 juni 2022

Wij waren op de camping , een prima bezorging en heerlijke pizza .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees van den Hurk
6 juni 2022

Ze hadden gezegd dat ze er 18.00 zouden zijn , maar waren er om 17.30

Mln
6 juni 2022

Bezorging prima, snel netjes en warm. Kwaliteit van de pizza minder deze was erg vet. Pasta lekker, er veel voor 1 persoon. Vooral veel pasta en weinig garnalen

Mark
6 juni 2022

18 pizza's besteld. Deze werden op tijd, foutloos en goed warm bezorgd. Pizza's werden niet gesneden maar waren wel lekker. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Oostdijck
6 juni 2022

Heerlijk

Paul van Sichem
5 juni 2022

Héééérlijk!

Reinold
4 juni 2022

Top gerecht en goed warm

R Jacobs
2 juni 2022

Echt top Makkelijk bestellen. Supersnel bezorgd en lekker eten

sandra
30 mei 2022

wederom heerlijk

Rhys bickers
29 mei 2022

Was weer super lekker had alleen parma ham pizza besteld en geen margarita maar smaak en andere pizza's super lekker , volgende x beter 🤣👍

carla
27 mei 2022

op tijd lekker en goed warm .

Fré
26 mei 2022
Cindy
25 mei 2022

Heerlijk gegeten! Alles was super! De choco mouse was ook heerlijk.

Matthijs
23 mei 2022

Heerlijk gegeten en een snelle levering. Met name de carpaccio was geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nineke Schildwacht
22 mei 2022
G
22 mei 2022

Heerlijk eten en super lieve bezorging

Marcel verschuren
21 mei 2022
CVG
15 mei 2022

Aantal keer besteld. Aangegeven tijd regelmatig niet haalbaar. Pizza niet gesneden , vind ik persoonlijk jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bertjan
15 mei 2022

Super goede pasta en echt verse salade! Ook fijn in heldere communicatie over tijd van afleveren bestelling. Top! Aanrader!

Michel
13 mei 2022

Geweldige Calzone

Jarin
12 mei 2022
Van dijk
9 mei 2022
Ingrid
9 mei 2022

Voor de 1ste keer besteld via de site,de bestelling opgehaald, deze was voor de afgesproken tijd al klaar 😊 Er word hard gewerkt maar wat 'n rust heerst er. De heerlijke geur komt je buiten al tegemoet. De pizza Parma is groot, niet vet en heel goed belegd 👌🏻De ragù bolognese was heerlijk 👌🏻 We gaan hier zeker vaker terug komen 😊👍🏻

Gouverneur
8 mei 2022

Prima kwaliteit. Bestelling precies op het door u gecommuniceerd tijdstip.

Romy
1 mei 2022

Heerlijk!

jeroen
30 april 2022
jan van vugt
30 april 2022

👌

Sandra
25 april 2022

helemaal top net als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JP
25 april 2022

Heerlijk pizza’s en pasta’s! Probeer ook eens de Tortelloni prosciutto e pere tre formaggi!

Ellen
24 april 2022

Bezorging op zich netjes, alleen het aangekondigde tijdstip klopt nooit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees segeren
24 april 2022

Zeer tevreden.Polo was heerlijk. Voor herhaling vatbaar,wat we ook zullen doen

Huub
23 april 2022
Els
21 april 2022

Het eten is altijd heerlijk, alleen in de crème brulé proef ik geen smaak van rozemarijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
18 april 2022

Altijd lekker! En vriendelijk personeel! TOP

Marino
18 april 2022
Bickers
17 april 2022

Heerlijk gegeten!

Sijbranda
15 april 2022
peter
13 april 2022

Stipt op tijd. en een fantastische smaak, heerlijk krokant afgebakken

Stephanie van der steen
10 april 2022

Een en al complimenten Lekker.. Heel goed warm… Op tijd bezorgd ..: Top zaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge van Nuenen
9 april 2022

Ik heb heerlijk gegeten! Contenti Ragazzi is echt een aanwinst! Nu hoeven we niet alleen maar in Breda te gaan voor heerlijk Italiaans eten! De website is heel makkelijk en het eten wordt echt goed warm geleverd door een vriendelijke bezorger.

Jan
9 april 2022

Netjes opgebeld dat ze aan de deur stonden omdat we de deurbel niet gehoord hadden. Het eten was heerlijk!

Nathalie
9 april 2022

Was weer heerlijk. Klein foutje in de bestelling, maar supersnel opgelost.

Annet
7 april 2022
Harald
3 april 2022

Heerlijk gegeten weer en perfecte hoeveelheid. Vriendelijk personeel

Jack van Dalen
3 april 2022

Ga zo door

Van Rossum
2 april 2022

De pasta was heerlijk, de calzone en pizza waren flauw van smaak.

Dick Boden
2 april 2022

Wederom weer op tijd, heerlijk en voldoende. Dank jullie wel

Roy Walravens
2 april 2022

Geniaal! Super lekker eten! Top chef!

SvenM
1 april 2022

Uitstekend !!!!

De may
1 april 2022

Wellicht iets minder olie op de pizza

Braat
29 maart 2022
gdj bal
29 maart 2022

voor een persoon alleen vind ik het duur omdat je boven 20 euro pas gratis bezorgd word

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JP
28 maart 2022
Stephanie
27 maart 2022

Zoals altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
26 maart 2022

Keurig op tijd en heerlijk gegeten

Franska
26 maart 2022

Super lekker en snel klaar. Top

Peter Rovers
21 maart 2022

Wij hebben er van genoten. Het smaakte fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
20 maart 2022

Eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivo
20 maart 2022
Tine Van Rossum
20 maart 2022

Het was weer heerlijk!

Danielle
19 maart 2022

Helaas heb ik de verkeerde pizza ontvangen. I.p.v. pizza polle e pesto heb ik pesto ontvangen.

Braat
19 maart 2022

Het was weer heerlijk!

Niels
16 maart 2022
..
12 maart 2022

Was weer top! 👌

Y. de Veer
11 maart 2022

Zoals altijd weer super lekker gegeten!

Tijmes
10 maart 2022

Supersnelle bezorging met telefoontje vanwege typefout in het huisnummer. En mega-lekkere pizza's, heerlijk warm en knapperig!

John
7 maart 2022
Beekveldt
6 maart 2022

Het eten was wederom zeer goed dat het moeilijk is om verbeterpunten te vinden, je moet echt zoeken. Als verbeterpunt zou ik noemen het brood. Ik zou dit zelf maken en dan bereiden in de oven dan maak je het helemaal af.

Adriana
4 maart 2022

De beste Carbonara die ik ooit heb gegeten. Heerlijke Cannoli Siciliani als toetje maakt het feest compleet.

Michael
2 maart 2022

De lekkerste pizza's! Ze werden sneller bezorgd dan de indicator aangaf.

Angelina
2 maart 2022

Heerlijke maaltijden, grote porties:)

COR Huijgens
28 februari 2022

Onze (Zonnebloem)gast vond het heerlijk. Onze ervaring is dat de Pizza toch lekkerder blijft na aflevering.

M. Hendrikx
28 februari 2022

Na twee minder pizza’s twee pizza’s gratis gekregen en deze waren weer “ ouderwets” lekker. Super bedankt Contenti!

Andre van Kuijk
26 februari 2022

Het eten was heerlijk en meer dan genoeg echt een aanrader top

E
25 februari 2022

Lekkere pizza's 😋

Fam. Binck
21 februari 2022

Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
20 februari 2022
Mureau roger
20 februari 2022

Weer heerlijk gegeten , en zoals altijd, precies op tijd geleverd .

Jan
19 februari 2022
Heidy
19 februari 2022
eelco
14 februari 2022

Leuke zaak. aardige kerels. heeeerlijk eten. echt goed vlees in voorgerechten. smaakvolle pasta's. overheerlijke toetjes. goede kwaliteit. hier gaan wij de komende jaren vaak bestellen.

Beekveldt
12 februari 2022

Bijzonder lekker zeker voor herhaling vatbaar.

Ingeborg
12 februari 2022

Lekker hoor! Ik zou wel een beetje hete olie erbij willen, hebben jullie dat?

Hop
12 februari 2022

Heerlijke pizza's. Netjes op tijd bezorgd.

Sandra
12 februari 2022
Jeroen
12 februari 2022

Perfecte pizza’s 🍕 😋!!

C. Den Dunnen
9 februari 2022

Grote portie, heerlijke smaak en goed warm. Wederom heerlijk gegeten. Fijne bediening.

Broeders
7 februari 2022
Angela van Oosterhout
4 februari 2022
John Roelands
4 februari 2022

Vaste klant met reden. Prima verzorgd. Glutenvrij toetje zoals panna cotta zou het afmaken.

Zuurhout
3 februari 2022

Heerlijk en kwalitatief goed eten. Je merkt dat er kwalitatief goede ingrediënten gebruikt worden. Voor ons geen ander adres meer om pizza of pasta te bestellen sinds we hier besteld hebben.

KV
30 januari 2022

erg lekker.

Ineke
29 januari 2022

Jammer dat de pizza bodem zo slap is, de smaak is prima maar je kunt de punten niet los met je hand oppakken omdat ze dan gewoon uit elkaar vallen.

JeeDie
29 januari 2022

Super pizza's en de Burrata di Puglia is een absolute aanrader *wel met prosciutto nemen* Kwaliteit is perfect! We zijn niet anders gewend!

Elly
23 januari 2022

Enige minpunt, wat de tijd die ik online heb aangegeven een half uur later zou worden. Uiteindelijk weer een telefoontje dat de aangegeven tijd toch ging lukken. Prima service dus.

Karin van den Berg
22 januari 2022

Erg lekker en fijn op tijd bezorgd!

jeroen
21 januari 2022

heerlijke gerechten. pizza's rijkelijk belegd en bij de pasta's zijn zeer goed.

Mja Wouters
16 januari 2022

Was heerlijk .. maar niet klaar, op de tijd dat ik had afgesproken.( had een reden, maar altijd in oplossingen denken)

Reactie van Contenti Ragazzi

Hoi Marjolien, Onze bezorger had een ongeluk gehad met de bezorgauto. Wij denken altijd in oplossingen maar onze zorg ging nu uit naar de bezorger!

Michel
16 januari 2022

Smaakte weer super

Kees
15 januari 2022

Heerlijk eten. Bij het afhalen waren ze de voorgerechten vergeten, daarna ging er zoals volgens de wet van Murphie van alles fout. Maar uiteindelijk prima opgelost

Van der Weijden
15 januari 2022
Anton
14 januari 2022

Lekkere bodem, verse ingrediënten, perfect op tijd afgeleverd 😊

Liane
14 januari 2022

Lasagne was heerlijk Pizza Marinara goed gevuld en zeer smakelijk

John Van Schendel
12 januari 2022

Uitermate goed!! Geweldige smaken bij de voorgerechten en heerlijke Italiaanse hoofdgerechten!

Ellen
10 januari 2022

Het eten was heerlijk! We hebben gesmuld! Uitgebreide kaart, divers! Het werd SUPERwarm thuis afgeleverd. Vriendelijke bezorger! Het was allemaal netjes op tijd afgeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
10 januari 2022

De bezorging was super op tijd en het eten is altijd lekker, het enige verbeterpunt is dat ik een verkeerde pasta soort kreeg.

Nathalie lips
9 januari 2022

Het was weer super lekker

Marianne Segeren
8 januari 2022

Beetje laat, maar alles was super lekker

Anita
8 januari 2022
A welten
8 januari 2022
Wa6vs
5 januari 2022

Snel bezorgd en heerlijke pizza

van Kuijk
2 januari 2021

Netjes op tijd bezorgd en het was heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
1 januari 2021

Wederom een heerlijke ervaring

Marcel
1 januari 2021

Echt weer super lekker! Porties zijn meer dan genoeg en alles keurig verpakt.

Liesbeth van Hees
1 januari 2021

Zoals gewoonlijk goed….alleen beetje jammer dat we ipv een pizza Parma een pizza Margaretha kregen

Franska
30 december 2021

Super lekker de pizza en ook de pasta

Franny Pecher
19 december 2021

Zeer lekkere pizza’s en vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Veeken
19 december 2021

Eten was goed en warm. Misverstand is direct opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joëlle
19 december 2021
Ellen
19 december 2021
Carin Zeelen
18 december 2021

Lekkere pizza’s. Als tip zou ik willen zeggen misschien wat minder kaas gebruiken. Dit overheerst wel.

Reactie van Contenti Ragazzi

bedankt voor je reactie! , persoonlijke smaak mag je altijd aangeven bij je bestelling dan houden we daar rekening mee :D fijne dag !

Guus
17 december 2021

Goeie pasta en pizza

Anita voermans
16 december 2021

Echt super goed warm mooi verpakt op tijd bezorgt netjes per mail op de hoogte gehouden 👍🏻👍🏻👍🏻

eelco
16 december 2021

heerlijk! geweldige pasta!

Sjoerd de Been
15 december 2021

Vers, lekker, goed belegde en bereide pizza's en pasta's. Goede prijs-kwaliteit verhouding! Een echte aanrader, absoluut beter dan de grote ketens.

Marco gommers
13 december 2021

Eten was weer goed, niets op aan te merken. Echter de bezorging, of eigenlijk het gebrek eraan was problematisch. Als het door drukte niet mogelijk is om op tijd te bezorgen, blokkeer dan bepaalde tijdslots in bij de reservering zodat de klant weet waar je aan toe bent. als ik om 18 uur een bestelling plaats met tijdslot 18.30 verwacht ik niet een bevestiging te ontvangen voor 19.45. Laat mensen in ieders geval bij de bestelling zien dat het zo gigantisch druk is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Contenti Ragazzi

Hoi Marco, bedankt voor je bericht. het is juist daarom dat wij direct na het plaatsen van de bestelling en keuze van het tijdslot een mail sturen met de werkelijke haalbare bezorgtijd. helaas kunnen we onze site niet koppelen met de drukte van directe bestellingen van gasten in de zaak en telefonische bestellingen. het is daarom dat wij anticiperen door direct een mail te sturen met de daadwerkelijke haalbare bezorgtijd. mocht je de volgende keer dit nog eerder willen weten kun je altijd van tevoren even bellen om te vragen wat de verwachte levertijd is. Cordiali saluti! ciao contenti ragazzi

Nathalie lips
13 december 2021

Erg goed, zeker niet te weinig qua portie

Ineke
12 december 2021

Prima service en heerlijk gegeten, zeker weer voor herhaling vatbaar.

Marjan
12 december 2021

Was erg lekker. Eten was snel klaar

Ryan jansen
11 december 2021
Lisette
8 december 2021

Het was heerlijk, en altijd goed warm👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marry
6 december 2021

Snelle bezorging en op tijd en goede adres👍🏻 Goed gegeten👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
5 december 2021

Wat een overheerlijke pizza's. Maakte ons spannende avondje Formule 1 kijken compleet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudje
5 december 2021

Na vaker besteld te hebben, gisteren weer laten bezorgen. Voorheen altijd tevreden. Nu eten flink afgekoeld.lauwe pizza's.. daardoor klef. Pasta salmone was weer heerlijk,en nog warm dankzij de verpakking. Gamba's besteld en waren er jammer genoeg maar vijf. Waren redelijk.

Reactie van Contenti Ragazzi

Hoi Claudia, bedankt voor je bericht in drukte en met deze koude dagen is het voor ons nog uitdagender om de bestellingen heet te bezorgen , we doen ons uiterste best hiervoor het voorgerecht gamba bestaat altijd uit minimaal 5 gamba's. cordiali saluti ciao Contenti ragazzi

Pogo
4 december 2021

Heerlijk eten, grote porties en zeer vriendelijk personeel. Ondertussen al meerdere favorieten op de kaart staan dus altijd keuzestress als we wat bestellen 🙈

Van kuijck
4 december 2021
Kops
4 december 2021

Pasta heerlijk warm en goed op smaak. Pizza was lauw daar een betere verpakking voor vinden al je hem komt afhalen. Maar smaak was top

John van Eldik
3 december 2021

Zeer goede pizza’s:-)

Lars
2 december 2021

Heerlijke pizza’s. Echt Italiaans. Aanrader

Astrid Jacobs
30 november 2021

Graag opmerkingen lezen bij bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
29 november 2021

Heerlijke spaghetti goede smaak ,lekker warm en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
28 november 2021

Voor het eerst besteld bij C.R. , heerlijk gegeten, goed van smaak, goed op temperatuur en ruime porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
28 november 2021

Heerlijke pizza. Gevraagd voor half 6, in mailbevestiging stond kwart voor 6. Prima oplossing, kan ik rekening mee houden. Maar om kwart over 5 ging de bel al. Pizza is wel echt superlekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eefje
28 november 2021

Keurig op tijd en super warm, heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan van Rijckevorsel
28 november 2021

Veel vlees en gamba's in de gerechten. Goede smaak. Goede informatie over aflevertijd. Correcte aflevering met maaltijden die ook goed op temperatuur waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Contenti Ragazzi

bedankt :D cordiali saluti!

Segeren
27 november 2021

Kwaliteit en service prima, alleen zat er een pizza stationed niet bij. Verder geen probleem maar wilde het wel even melden

Reactie van Contenti Ragazzi

Beste Dhr/Mevr segeren mocht er iets missen in uw bestelling kunt u altijd direct een belletje doen naar ons, op die manier hadden we het nog kunnen leveren of corrigeren :D tot een volgende keer! cordiali saluti Contenti Ragazzi

Riebert Verheugen
27 november 2021

Wederom erg lekkere pasta en een heerlijke pizza!

Anke
26 november 2021

Erg lekker!! En precies op tijd bezorgd :)

Juul Van Meel
21 november 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Quist
20 november 2021
Kees Rullens
20 november 2021

Heerlijke pasta met garnalen gegeten. Was perfect en goed op temperatuur. We kregen een heerlijk toetje erbij.

AH
20 november 2021

Voor het eerst besteld. Het eten was heerlijk, een aanrader.

Linda
20 november 2021

Heerlijke pizza's, en super vriendelijke mensen!

Max de Hoop
14 november 2021
Leo
13 november 2021
Biggelaar
13 november 2021
EH
12 november 2021

Eten is normaal goed, alleen vandaag de carbonara besteld en daar zat echt een laag met vet in. De linguinie dreef een beetje in het vet. Had voor mij echt minder gemogen. Ook kwam bestelling 20 min te vroeg. Voor nu maakt het niet uit maar als je alvast besteld incl voor je visite en je visite is er nog niet, dan is het eten wel koud.

Svm
11 november 2021

Weer heerlijk gegeten! 😍😍😍

Wim en Franska
9 november 2021

Super lekkere pizza

Anoniem
6 november 2021

Vrolijke jongeman die de pizza's en pasta kwam brengen. Heerlijk maaltijd en warm! Ga zeker nog vaker bestellen.

Van der Made
6 november 2021

Heerlijk gegeten. Kwalitatief goed eten en goede service. Een aanrader.

Mandy
5 november 2021

Top! Voor herhaling vatbaar!

Janne
4 november 2021

De pasta’s waren super lekker! De prijs kwaliteit verhouding is daarbij top! Het enige wat dan niet echt in verhouding is, is de 7 euro die we betaalden voor het Italiaans brood, dat was voor 2 porties wel echt heel weinig.

Jessie
1 november 2021

We bestellen met regelmaat bij jullie en zijn altijd erg tevreden. Helaas viel het gisteren erg tegen. De bodems waren nat en slap en de pizza was al redelijk koud toen deze aankwam. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
31 oktober 2021

Bestelling op tijd, heerlijk warm en smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
31 oktober 2021

Besteld voor 17:15 uur. Kwam het al om 17:00. Jammer wat te vroeg. Pizza's waren niet gesneden. Was wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivana
28 oktober 2021

I ordered dinner for Bday celebration and it was just spot on!! From perfect timing of delivery to quality of food. Just amazing experience. Well done team!

Franska
25 oktober 2021

Heerlijk gerechten

Strik
25 oktober 2021

Snelle bezorging en goed gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
23 oktober 2021

Goede pizza’s en top service.

Opmeer
22 oktober 2021

Prima geregeld, komen afspraken na en kwaliteit is prima.

Thijssen
22 oktober 2021

Bezorging was goed en op de juiste tijd. Eten was heerlijk en ruim voldoende.

Martijn
19 oktober 2021

Was weer top!! En erg lekkere kruidenboter bij het brood!!!

Alice Smeenk
17 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Maar zelf gehaald, want er wordt niet bezorrgd in Lage Zwaluwe. Dat is jammer. Onze vriendenclub zou zeker hier bestellen! Mooie authentieke en goed gevulde pizza's, en de pasta met gamberetti en siciliaanse pittige saus was fantastisch. Pinautomaat kapot, maar er werd een goede klantvriendelijke oplossing geboden. Kortom, prima eten, goede tent!

Meike
16 oktober 2021

Glutenvrije pasta besteld, je proeft geen verschil met gewone pasta. Het werd op tijd geleverd en was heerlijk warm. Een aanrader hoor !!!

Angelique
11 oktober 2021

Echt een warme verse pizza en de pasta was top punt van klasse. Een super groot portie, lekker en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel de Jong
11 oktober 2021

Snel, ruim op tijd, warm en smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
10 oktober 2021

Overheerlijke smaakvolle pasta en goed gevuld. Lekker warm en grote portie. Erg vriendelijk personeel 😊😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ryan jansen
9 oktober 2021

Was lekker

Carin Zeelen
4 oktober 2021

De pizza’s waren heerlijk. Bij de pizza met kip en pesto was de pesto wel erg overheersend. Daar mag wel wat minder van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle Rooijakkers
2 oktober 2021
Elly
2 oktober 2021

Het eten was uitstekend. Alleen we hadden voor 17.15 uur besteld en kregen het om 17.00 uur.

Sandra
27 september 2021

Wederom heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Peverelli
27 september 2021

Jammer van de late bezorging van 3 kwartier na bestelde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Contenti Ragazzi

Hoi Peter, wij hebben de bezorging naar 19.45 gezet ivm de drukte. Dit kun je ook zien in de ontvangen mail met onze tijdsindicatie. Ciao Contenti Ragazzi

Cindy
26 september 2021

We hadden eten besteld met bezorgtijd 19.30, Via de mail kregen we door dat dit 19.50 werd. Echter stond de bezorger rond 19uur aan de deur. Helaas spits uur met de kinderen dus eer we konden eten was de pizza koud (kozen niet voor niets bezorgtijd 19.30) smaak van het eten was zeker goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kruithof
26 september 2021

Voor het eerst besteld maar zeker niet voor het laatst!! Snelle bezorging,alles netjes verpakt en we hebben heerlijk gegeten. In lange tijd niet zo'n lekker pizza op. Pasta met kip was ook goed gevuld en de cannoli is ook echt een aanrader 😋

Nineke
25 september 2021

Was prima heerlijk 👍

De koning
25 september 2021

Pizza was prima in orde. Bezorging was op tijd. Wat jammer was dat de topping door het schuin houden van de doos, in een hoek lag.

Kees
24 september 2021

Super lekker pizza gegeten. De beste van Made.

Anja
24 september 2021

De helft van de pizza was nagenoeg leeg. De andere helft heel vol. Het leek als of de pizza schuin was vervoert.

Martijn Blom
22 september 2021

Heerlijke pizza en geweldige pasta!

Danielle Rooijakkers
20 september 2021

Geweldig! Top service

Tim Mureau
18 september 2021

Vandaag voor het eerst besteld bij deze fantastische zaak. Het eten is zoals ik dat gewend ben van de trattoria’s in Italië! Complimenten aan het team van Contenti Ragazzi die deze heerlijkheden bereiden. Ik ga zeker vaker bestellen!

Jacqueline
15 september 2021

Bestelling netjes op tijd bezorgd en naderhand gewéldig lekker gegeten!!! Chapeau!! Voor herhaling vatbaar

Esther
12 september 2021

Klokslag 1800 uur zoals besteld Smakelijke pizza’s en pasta kip Lekker warm Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eef
12 september 2021

Heerlijke verse pizza, alsof je in Italië bent ! Super

Ineke
8 september 2021

Smaakvol gerecht, héérlijk gegeten! Prima service en vriendelijk geholpen bij het afhalen! Dit smaakt naar meer.

Hofkens
5 september 2021

Was weer overheerlijk zoals altijd. Blijven goede kwaliteit leveren, en zijn er altijd op de afgesproken tijd. Tot de volgende keer alweer 🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Galjaard
4 september 2021
JW Oome
4 september 2021

Eten was echt weer top maar doordat de pasta bovenop de pizza’s in de tas gepropt waren zaten de pizza’s vast aan de deksel van de doos.

Nanda
3 september 2021

Superlekker. Snelle bezorging

Hanneke
2 september 2021

Echt een aanrader, wij bestelde voor de eerste keer. Heerlijk gegeten, snelle levering en wat een enorm keurige service. 1 bakje pasta was open gegaan en er was saus gemorst ook over de andere bakjes. Ze wilde nieuwe brengen wat wij echt niet nodig vonden dus brachten 2 overheerlijke desserts! Was ook niet nodig geweest maar we hebben er van gesmuld!! Echt een aanwinst hier in het dorp!!

Brenda
30 augustus 2021

Eten was heel erg lekker, maar portie (in vergelijking met prijs) niet zo heel groot. Carpaccio besteld: rijkelijk belegd (is goed!), maar de hoeveelheid carpaccio zelf was niet zo veel. En ook 3.50 voor een paar stukjes stokbrood, best prijzig. Pizza's erg lekker! Smakelijk gegeten!!!

angéla
29 augustus 2021

super goed was heerlijk en goed warm voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rens
28 augustus 2021

Snel en lekker

van Dongen
27 augustus 2021

Geode bereid en lekker gegeten.

Kees Spruit.
23 augustus 2021

Heerlijk, goed bereid, eerlijk eten. Absolute aanrader

Ciska
22 augustus 2021

Was weer erg lekker!

Van Fessem
22 augustus 2021
Anneke Diepstraten
19 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Bestellen gaat makkelijk en het eten was goed warm bij aflevering.

Brons
16 augustus 2021

Geweldig, Contenti Ragazzi overtreft de verwachtingen. Wij bestelden een pizza en carbonara met penne. Per abuis was dit met tortiglioni gebracht. Wij zaten heerlijk te genieten en werden onverwacht verrast met een heerlijk toetje. Wat een service. Kwaliteit voortreffelijk, bezorging super goed !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel de Jong
16 augustus 2021

Verrassend lekker, verrassend snel...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joelle
15 augustus 2021
Ineke
15 augustus 2021

Héérlijk gegeten, dat smaakt naar meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guido
15 augustus 2021

Lekkere pizza's precies op tijd.

Peter
14 augustus 2021

Lekkere pizza's en snel bezorgd.

Joost van Prooijen
14 augustus 2021

Wat was ie weer goed.

J van Peer
13 augustus 2021

Heerlijke pizza gegeten. Bezorger was mooi op tijd en bracht hem netjes voor de deur 1e verdieping, nogmaals bedankt

Hetty Jacobs
12 augustus 2021

De pizza pollo en pesto, had salami en ham en kip maar geen pesto en geen champignons. Ik eet geen varkensvlees, dus de bestelling was niet goed voldaan. De pizza fungi was wel goed.

Rick
12 augustus 2021

Zeer goed!

g.bal
10 augustus 2021
C. Santi
9 augustus 2021

Het was weer erg de moeite waard om te bestellen. Heerlijk eten om gezellig een stukje Italië in huis te halen. Zo moet Italiaans eten zijn.

Schets
8 augustus 2021
Erwin
8 augustus 2021

Hartelijk ontvangen, bestelling op tijd klaar, heerlijke Italiaanse pizza’s en tiramisu was voortreffelijk!

J.
7 augustus 2021
Petra sins
6 augustus 2021

Eten is heerlijk heb al vele malen bestelt lijkt wel dat er steeds minder in de bakken zit

Nikki
6 augustus 2021

Jammer dat we in hebben gevuld ZONDER champignons maar toch MET champignons kregen…. Vorige keer dat ik bestelde was dit ook al

Wim Norbart
2 augustus 2021

Het was naar wens,maar we zijn een echtpaar van 86 jaar, het zou wel fijn zijn als we één pizza konden laten bezorgen, zonder bezorgkosten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jet
1 augustus 2021

Snelle service en topkwaliteit!

A Knapen
26 juli 2021

Als altijd ; TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juditj
25 juli 2021

Altijd goed van smaak, maar duurde dit keer best lang, de rode ui zat er helaas niet bij, waar ik om gevraagd had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Contenti Ragazzi

helaas hebben wij geen rode ui op onze kaart, anders hadden we deze er bij gedaan ;)

Yvonne
25 juli 2021

Heeel lekker., grote porties. Op afgesproken tijd geleverd.Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maud
23 juli 2021

Was weer top!

Hannie Daniels
23 juli 2021

super lekker en snel en goed op temperatuur, ik vind het een grandioze uitvinding, Ga zo door !!!

Anita
18 juli 2021

Echt heerlijk en keurig op tijd 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbert
16 juli 2021

Top

Schets
16 juli 2021

Was heerlijk! Snel bezorgd en enorm lekker eten.

Conny Van Dongen
12 juli 2021

Heerlijke pasta Alleeen te veel voor 1 persoon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor
11 juli 2021

Smaakvolle en goed warme pizza’s

Dylan Gouverneur
10 juli 2021
Annelies Huijgens
10 juli 2021

Lekker, goed warm en prima levering.

Rick
9 juli 2021

Viel dit keer tegen. Eerdere keren betre kwaliteit!

Verkooijen
9 juli 2021
Stokkom
5 juli 2021

Uitstekend

Ashley
4 juli 2021
Angela
4 juli 2021
Karin Hoornweg
4 juli 2021

Het was echt heerlijk, en de bezorging was optijd en heel vriendelijk!

Kees van meel
3 juli 2021

Heerlijke pizza’s. Een van de pizza’s had echter een zwart randje. Helaas.

Peter
2 juli 2021
Karin en Adri
2 juli 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!!

Els
2 juli 2021

Heerlijk als altijd en mooi op tijd

Maurits Oomen
2 juli 2021
Johan
1 juli 2021

Nog nooit geen klachten, echter deze keer wel. Pasta's waren goed. Echter de pizza's niet echt warm. En de doos was ingedeukt waardoor er een groot gedeelte aan de doos was geplakt. Na het verwijderen van het karton was de pizza niet echt smakelijk meer. Ik hoop de volgende keer hier geen last van te hebben.

Oosterhout
28 juni 2021

Het was de tweede keer dat ik pizza bestelde, de eerste keer vond ik ze erg lekker, gisteren was het minder, ik had het idee, dat ze al eerder gebakken waren, en opgewarmd waren voor ze hier naar toe kwamen, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melina
27 juni 2021

Heerlijk en super snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea
26 juni 2021

Pizza’s waren heel erg lekker. Ik had maar een probleem. Ik heb bijna 4x mijn tand afgebroken omdat best een flink stuk schelp van de mossel tegen kwam. Verder was het super lekker

Hannie Daniels
26 juni 2021

Super ervaring!!, de snelheid en de kwaliteit

Jimmy V
20 juni 2021

Je moet er eventjes op wachten maar kwaliteit kost tijd voldeed aan alle verwachtingen en het was erg lekker

Maud
20 juni 2021
Judith
20 juni 2021

Heerlijke maaltijden. Voldoende, ook voor de grote eter. Absolute aanrader.

Jeroen
19 juni 2021

De pizza’s waren erg lekker wij komen vaak in Italië maar deze doen er niet voor onder top mannen 👍🏼👍🏼🔥

Ben
18 juni 2021

Snel, lekker. Aardige mensen

jan
18 juni 2021

lekker

Hessels
7 juni 2021
Marieke
6 juni 2021

Heerlijk vers en goed warm eten! Prijs kwaliteits verhouding is erg goed! De bezorging was ook super! Vriendelijke bezorgster en mooi op tijd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Y. Galjaard
6 juni 2021
Segereb
5 juni 2021

Heeeerlijk, wat een kwaliteit en smaak. Een aanrader dus

José Bollen
5 juni 2021

Stipt op tijd, maaltijden goed warm en superheerlijk!

Brons
31 mei 2021

Wederom genoten van heerlijke pasta's, netjes op tijd geleverd, zeer goed van smaak en temperatuur. Ga zo door !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toine
29 mei 2021
Jack
27 mei 2021

Helemaal super. Snelle levering en heerlijk eten. Gaan we vaker doen.

Elenbaas
25 mei 2021
vissers
25 mei 2021

netjes op tijd eten was goed warm en heerlijk gegeten een aanrader

Caron
24 mei 2021

Moest wel even wachten, maar het was verder allemaal goed, piza's vers en lekker warm , bediening ook goed.

Sestig
24 mei 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.