Facebook

Beoordelingen van Contenti Ragazzi Made

Recente recensies van Contenti Ragazzi Made

5 sterren na 310 reviews

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en goed warm eten! Prijs kwaliteits verhouding is erg goed! De bezorging was ook super! Vriendelijke bezorgster en mooi op tijd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk, wat een kwaliteit en smaak. Een aanrader dus

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, maaltijden goed warm en superheerlijk!

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van heerlijke pasta's, netjes op tijd geleverd, zeer goed van smaak en temperatuur. Ga zo door !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super. Snelle levering en heerlijk eten. Gaan we vaker doen.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes op tijd eten was goed warm en heerlijk gegeten een aanrader

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Moest wel even wachten, maar het was verder allemaal goed, piza's vers en lekker warm , bediening ook goed.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben pasta met gamba’s op. Wederom echt genoten, de moeite waard om het in Made op te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s zijn heerlijk. Fijn dat er rekening is gehouden met het feit dat ze niet te pittig moesten zijn! Carpacio salade was lekker, maar voor het bedrag weinig.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben super gegeten! Keurig op tijd, goed warm en zeer smakelijk! Goed bezig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld op aanraden. Goede ervaring heerlijk gegeten! Zeker een aanrader voor anderen. En precies op tijd gebracht top !

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed van smaak en warm aangeleverd. Snelle bezorging!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Goed op temperatuur ook. Wij komen zeker weer terug!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!echt een aanrader

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s alleen de carpaccio was nog deels bevroren

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel keuze uit lekker eten, ook nog goed warm na een ritje van een kwartier

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, die met passie klaargemaakt worden door het gehele team!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza gegrilde kip was wederom super lekker en de gamba's in pikante saus waren ook zeer goed al zat er dit keer erg weinig saus bij. Wij zijn fan !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Italiaanse pizza zeker voor herhaling vatbaar 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en snelle bezorging

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, goeie pasta en pizza's. De aangegeven bezorgtijd klopte overigens ook mooi.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Pasta's van kwalitatief hoog niveau. De zalm was van uitstekende kwaliteit. Ga zo door!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle levering en super lekker.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel altijd erg goed, proberen elke x wat anders

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een bestelling geplaatst, pizza's en carpaccio. Dit keer aten ook de kinderen mee. Iedereen vond het heerlijk!!!!! Voor ons alleen maar van jullie pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, dunne, krokante pizza en een zeer snelle bezorging!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagne met salade besteld. Was weer genieten. Een aanrader!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker! Grote porties en vriendelijk personeel

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, eten was goed warm en heel goed op smaak! Aanrader!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was goed op smaak

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens ons verblijf in B&B De Ijsvogel in Drimmelen hebben we hier besteld. Zowel de pizza's, pasta's als desserts waren erg lekker.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd door een vriendelijke jonge dame. Het was de eerste keer dat wij hier bestelden en dat gaan we zeker vaker doen want het eten ( pizza gegrilde kip en scampi's in pittige saus ) was erg lekker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, warm en goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snel bezorgd, warm, grote porties. Ontzettend genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's kwamen warm en op tijd aan. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ruime porties en zeker niet onbelangrijk het warme eten was ook goed warm.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de pollo e pesto had wel wat meer kip gemogen

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frutti di mare, mijn favoriet, heerlijk. De gambiretti picanti hadden we meer Chili willen proeven.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta's!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta en pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza's waarvan nergens in de regio betere zijn te vinden.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat een voorgerecht ontbrak is dit snel hersteld. Het eten was prima. Voor herhaling vatbaar. Dankjewel

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jaaa! Lekker. Ik was eerst sceptisch (nóg meer pizza in Made?!?) Het menu bekeken;ziet er goed uit,toch anders dan de anderen. Wat we tot nu toe besteld hebben was heerlijk. Goeie kwaliteit eten,goeie service, goeie prijs,leuk menu. (Hopelijk hebben jullie een leuke tuin om van de zomer in te eten). Ik ga wel vaker bestellen.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles dik in orde

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk personeel, mooie locatie en een schone open keuken! Wederom heerlijk gegeten! Jullie zien mij vaker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!!!! Netjes op tijd bezorgd en nog super warm het eten! Kortom voor ons voor herhaling vatbaar!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling klopte niet helemaal maar is keurig opgelost.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren wederom top, alleen de pasta met vis was een beetje teleurstellend. Je moest de vis echt zoeken in de penne.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is super. Enkel tijd van bezorging erg teleurstellend. In app gekozen voor bestelling zo spoedig mogelijk. Anders opties waren 19.00 uur,19.15 uur etc. Je zou verwachten dat je dan om.en nabij 19.0p uur je eten zou krijgen. Kreeg al kort erna melding levering 19.45. Dat was even een flinke tegenvaller. Werkelijke levering was 20.10 uur. Het kan dan druk zijn maar dan moet de verwachting van levering zo niet in de app staan. Dan moet ik de opties niet te zien krijgen van 19.00 uur etc. Dame aan de telefoon zei dat ze levertijden bij drukte zelf kunnen aanpassen (niet in de app) en daar moet je het dan mee doen. Dat vond ik erg slecht. Idee zou zijn om iets aan de app te doen zodat klanten niet verkeerd geïnformeerd worden.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagne zat erg weinig gehakt in. Tijd van bezorging was uiteindelijk 15 min later dan dat er werd aangegeven

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

3 pizza's besteld met een lekker dunne bodem, waarvan twee met verrassende ingrediënten (niet zo standaard)! Ze zijn groot van formaat. Burrata di puglia was heerlijk, maar staat volgens mij een ingrediënt verkeerd op de site (staat buffelmozzarella ipv burrata vermeld).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede porties, netjes verpakt en bezorgd. We gaan zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse producten en een super mooie pizzakoerier. TOP!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op tijd gereed. Kortom niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom de lekkerste pizza's van de May gegeten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste bestelling bij Contenti Ragazzi is bijzonder goed bevallen! Heerlijke pizza’s, dunne krokante bodem en erg lekker. Nagerecht was ook heerlijk. Je waant je bijna in Italië. Zéker voor herhaling vatbaar, complimenten aan jullie team.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanrader, smaakte zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2de x bij jullie besteld was weer super lekker en snelle en vriendelijke bezorging toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s waren heerlijk. Onze zoon houdt van pizza’s met een heerlijke krokante rand... zijn wens is vervuld.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, goed belegd mooie dunne bodem.. Pasta gamba's superieur

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel en heerlijk

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wowww wat hebben wij heerlijk gegeten. Alsof we in Italië waren... Perfecte smaak, goed warm dus zeker voor herhaling vatbaar!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was iets eerder maar netjes op de hoogte gebracht. Eten was heerlijk...

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vanaf bestelling tot het nuttigen: 5 sterren

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst de pasta geprobeerd. 1 woord: Heerlijk!! Ga zo door mannen!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta. Goede hoeveelheid en super warm na bezorging. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle bezorging! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom vers klaargemaakte maaltijden die zeer goed smaakten en dus weer voor herhaling vatbaar zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dunne bodem en lekker belegd. Aanwinst in ons dorp.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker dank jullie wel

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Goed van smaak. Wat ons betreft mocht er iets meer ossobucco in het gerecht zitten. En iets meer gehakt in de ragú. Bezorging was goed, eerder dan gepland dus dat is altijd super.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bovenverachting had nooit gedacht dat een pizza zo lekker kon zijn perfect.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag pasta met garnalen. Het was heerlijk, we hebben echt genoten.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima en jullie belde vandaag terug voor de bestelling van zaterdag dat is toch netjes

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer een heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel! Lekker! Top! Pizza met ansjovis in het assortiment zou een mooie aanvulling zijn😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom perfect. Echt heerlijk.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk weer picobello in orde! snelle levering en heerlijk gegeten 👌

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Izaäk was lekker met een fijne dunne bodem

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Al een aantal keer besteld. Zowel de pizza als de pasta is heerlijk! En super vers! Echt een aanrader!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor ons de eerste keer bij Contenti Ragazzi Made na een tip. Erg lekker gegeten, zeer vriendelijke bediening die ondanks onze late bestelling toch redelijk snel de bestelling klaar had. Super absoluut een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super, lekker dunne krokante bodem, goed belegd en de voorgerechten waren ook van goede kwaliteit. Aanrader!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vriendelijke bezorger. Ik werd via email op de hoogte gebracht dat het een kwartiertje later zou worden bezorgd wat ook precies klopte. Alles was goed warm, kortom; contenti!👍🏼

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer bij jullie besteld. Het eten (pasta, pizza en carpaccio) was heerlijk!. Voor ons zijn dit de lekkerste pizza's van Made. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta en pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was vroeger als aangegeven, ongeveer 15 minuten. Eter was nog niet aanwezig, hierdoor eten niet heet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer, goede pizza en goede pasta. Ook de carpaccio was heerlijk samen met zo’n italiaans biertje!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's en pasta's, aanrader!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en pasta's!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vonden wij de pasta niet lekker, er zat weinig smaak aan en teveel pasta ten opzichte van de saus

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was buitengewoon lekker 👍

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig bestellen en keurig op tijd geleverd. Het heeft ons gesmaakt en we hadden nog over voor de lunch volgende dag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima naar wens. Bezorging keurig netjes en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De bestelling is keurig op tijd bezorgd, ondanks de vooraf aangegeven langere bezorgtijd vanwege de drukte. Bezorger was heel vriendelijk en heeft plezier in zijn werk. Echt een aanwinst voor Made en omstreken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit!! Zeker voor herhaling vatbaar! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld was super lekker gaan we zeker meer doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service! Was even iets misgegaan met de bestelling maar werd heel snel netjes opgelost.. heerlijk eten een dikke aanrader !!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer erg vers en lekker!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd (1u) vooraf aangegeven dat is goed. Het duurde net wat langer. Dat valt tegen als je trek hebt. Het eten (zalm pasta) was super! Warm en smaakvol.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging en echt zo lekker vers . We hebben genoten

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tiramisu was met lange vingers en niks bijzonders

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Snelle, vriendelijke bezorging.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en snelle correcte nette bezorging! Als het weer kan willen we graag komen eten!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Keurig en op tijd bezorgd. Heerlijke warme pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, lekkere krokante bodem en lekkere dropping. Netjes op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanrader goede kwaliteit en lekkere gerechten .goede service

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele verse, heerlijke pizza! We hebben echt genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Alles goed warm en smaakvol Voor herhaling vatbaar

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd. Zou fijn zijn als jullie ook in Hooge Zwaluwe gaan bezorgen ;)

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

🤤🤤🤤🤤🤤 het was wéééér mega lekker!!!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta gegeten, veel smaak, snel bezorgd, goed warm. Aanwinst voor Made.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super gegeten!!! goed bereid en warm bezorgd! complimenten

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties. Lekker gegeten! De temperatuur van één gerecht was aan de lage kant. Bezorging mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en meer dan voldoende . Ik kan het zeker aanbevelen . Jammer dat we eerder van jullie bestaan wisten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit is super !!! Gaan we vaker doen .

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is wat later bezorgd dan aangegeven. 17:50 geleverd, bestelling zou om 17:25 komen. Verder geen bijzonderheden, Pizza's waren warm en belegen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit heerlijk gegeten

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Kan het echt alleen maar aanraden!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hebben weer heerlijk gegeten ,een pollo con Funghi,heerlijk Insalata Mista super lekker En natuurlijk de overheerlijke echte Pizza.Jullie zijn top koks 👍👍👍

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag vanuit Tilburg besteld en opgehaald en was zeker de moeite waard want wat een lekkere verse pastas hebben we op. Gaat vaste prik worden.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, dunne bodem, goed belegd! Mooi op tijd bezorgd!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en makkelijk geregeld

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Aanwinst voor Made

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben echt heerlijk gegeten. Kregen excuses bij de deur voor een omgevallen bakje maar dat mocht de pret niet drukken. Wij hebben echt voortreffelijk gegeten. We waande ons echt in Italië. Lekkere combi van antipasti, pasta en pizza to share! Aanrader!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta gegeten. Levering op tijd. Eten was nog goed warm. Top

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten. Lasange een groot portie. Eindelijk... zo hoort het! Pizza met pharmaham ook erg lekker En de eigengemaakte tiramisu was echt heerlijk!! Kortom: aanrader! Personeel erg vriendelijk.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten wat een top pizza. Lekker vers en goede service. Een aanwinst voor het dorp.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van de pizza was prima, alleen de bodem was dun waardoor de buitenkant droog en verbrand was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim assortiment heerlijke pizza's en pasta's en ook nog eens aan huis bezorgd, top. Aanwinst voor Made en omstreken.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke pizza! Deze keer ook een pasta geprobeerd en ook deze was heerlijk! Tip: Proef het bier van Birra Moretti

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, keurigop tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza...lekker dunne , krokante bodem..en prima bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten. Grote porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's en pasta's. Alleen jammer dat de pasta en sommige pizza's niet echt warm meer waren. 5 minuten voor de afhaaltijd aanwezig en toen stond alles al klaar. Liever 5 minuten wachten zodat het eten warm is bij thuiskomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben echt opnieuw GENOTEN van overheerlijke gerechten! Het was verassend lekker en zeker exclusief! Ondanks de afstand van Made naar Rijen, was het eten nog prima warm! Wij zullen ongetwijfeld vaker gaan bestellen en het iedereen aanraden! Jullie zijn op en TOP! Ga zo door!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hoorden via via dat het bij jullie goed eten is. Dat is gisteren bevestigd, we hebben heerlijk gegeten.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pure smaken van zowel voorgerecht als hoofdgerecht. Veel kwaliteit voor de prijs!!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk personeel Topservice Heerlijk eten Tot snel😉

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, royale maaltijd. Goed warm en op tijd bezorgd. Echte aanrader!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pasta’s waren heerlijk! De pizza korst was een beetje aangebrand, maar de smaak van de pizza wel lekker!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top. En precies op afgesproken tijd klaar.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten bij deze toffe gasten. Echt ook een aanwinst voor Made. Wij komen snel weer bij jullie langs.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten vanavond. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten lekker warm en snelle bezorging echt een aanrader

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel, temperatuur prima en lekker

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden! Alles was top!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en weer snel geleverd. Top

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en geweldige tiramisu!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzas/pasta. Pasta had iets warmer gemogen, maar alles smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom overheerlijk. Dat we bijna twee uur moesten wachten voordat het bezorgd werd was wat minder. De indicatieve bezorgtijd zie je pas nadat je hebt besteld en betaald. Daar kwam nog bijna een half uur bovenop. Volgende keer maar wat vroeger de bestelling doorgeven dus, de drukte deed niets af aan de kwaliteit van het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd thuis gebracht, eten was warm en smaakte prima. Ook zeker meer dan voldoende voor 2 personen. Had bij de vis pasta meer vis verwacht. Prijs kwaliteit verhouding goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse pasta en pizza waar nog menig restaurant van kan leren.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker goed verpakt en mooi optijd gezellig personeel en het rook er heel erg lekker dus zeker voor herhaling vatbaar 👍🏻👍🏻👍🏻

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza's en pastas en snelle levering door vriendelijje bezorgers.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta, snelle service

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd bezorgd.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Authentiek Italiaans eten, klasse tent!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze, super lekker en vriendelijke bezorgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten. De pizza’s waren super belegd en heel smaakvol evenals de pasta en lasagne. Zelfs mijn dochter van 1,5 heeft heerlijk gegeten. De bezorging was iets vroeger dan gepland, daardoor hadden we de deurbel niet gehoord (waren buiten)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pasta, heerlijke pizza, lekker brood! Helemaal top dus! Vriendelijke bezorger!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Pizza! Dunne bodem en goed belegd zoals een pizza moet zijn👌 Goede service en prima prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pasta’s, en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza’s! En perfect op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was werkelijk waar heerlijk! Voor herhaling vatbaar en een aanwinst voor het dorp. Hopelijk zijn jullie een blijver!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Kwaliteit was zeer goed. Ook de hoeveelheid was goed. Voor herhaling vatbaar!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het was heerlijk

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben gisteren voor het eerst iets besteld na goede verhalen van anderen. We hebben echt heerlijk gegeten! Fijn dat Contenti Ragazzi er is!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel een beetje tegen ren opzichte van de vorige keer. Toen was het fantastisch. Nu een aangebrande smaak... Volgende keer weer beter.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een lekkere grote pizza’s! De warme en gezellige ontvangst, top eigenaren en de verse ingrediënten in combinatie met een lekkere dunne bodem maken het verschil. De Vitello Tonato was ook heerlijk als voorgerecht! We hebben nu al een aantal bestellingen geplaatst, maar gaan denk ik heel de kaart keuren :-). Tot de volgende keer maar weer!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit is de beste pasta dat ik ook heb geproefd! Echt vers en geen kant en klare troep. Ga zo door!! Jullie hebben er weer een vaste klant bij!! Echt top!!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!!!!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Super pizza, mooi optijd gereed. Heerlijke frisse Carpaccio met hele goede kaas! Ga zo door heren!!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ,iedereen (7personen) vonden het heerlijk! In leuke box geserveerd en bezorging was precies op tijd! Voor herhaling vatbaar!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd op de gewenste tijd geleverd met een waarschuwing dat het erg heet was. Het eten was dus op een goede temperatuur en erg lekker. Made mag blij zijn met deze toevoeging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was ook op de afgesproken tijd! Super! Misschien is het mogelijk om op de via de website een optie te maken om zelf ingrediënten toe te voegen of er juist af te halen? Groeten, Bert-Jan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op aangegeven tijd. Alles warm. De pizza's groot succes, alleen de pasta viel wat minder in de smaak. 😁 Pizza pizza pizza. Blijft favoriet blijkbaar. Tiramisu zoals een tiramisu hoort te zijn. Bellisima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, mooi op tijd en een top service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!echt een aanrader 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de verschillende pasta's erg goed. Mooie presentatie. voldoende kip in het gerecht. Tiramisu ook erg lekker! Wij gaan zeker nog eens bestellen. En de snelheid van de bezorging was ook uitstekend.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De pita’s waren goed van smaak en het beleg was goed, voor ons is het voor herhaling vatbaar. En de service was excellent ,!!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Alles klopt!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bedankt voor de service. Heb echt heerlijk gegeten! Tot snel 😁

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pasta en prima op de afgesproken tijd klaar. Leuke sfeer en mooi ingericht.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag avond 24-01 een bestelling geplaatst met tijdstip 18:15. Netjes via de mail te horen gekregen dat het 18:30 zou worden. Om 18:51 nog niks, telefonisch contact gezocht en ze vertelde dat de bestelling eraan kwam. Bezorger belde mij na 10min, kon het adres niet vinden. Kan gebeuren. Ik ben het beneden op gaan halen. Helaas was de pizza ijskoud en pasta alleen nog lauw. Super jammer, want de vorige keer was het heerlijk dus hopelijk was dat dit eenmalig. Vriendelijke groet, Sanne Broekaart

Reactie van Contenti Ragazzi:Hoi Sanne, Allereerst excuses voor het ongemak. Onze bezorger kon helaas het adres niet vinden. Uiteraard willen wij goede service en kwaliteit leveren. Daarom willen wij graag de bestelling nogmaals leveren. Wij gaan contact opnemen. Cordiali Saluti, Team Contenti Ragazzi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke pizza's! Quattro Stagione lekker spicy en Pollo e Pesto met hele goede kip! Ga zo door!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Pizza zoals pizza hoort te zijn, goed belegd met een dunne bodem. Alles vers en smaakvol, ook de pasta's waren heel lekker. Wij gaan hier zeker nog vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanwinst voor Made, lekkere pizza's, met een bijpassend biertje. Bestelling op tijd en netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Leuke zaak en prima ambiance. Aanwinst voor Made.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig gegeten, erg lekker en alles vers gemaakt. Top aanwinst voor Made.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super kan er niks op aanmerken. Leuke tent en leuk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza en pasta. Op de juiste tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed. Mooi op tijd en netjes, vriendelijke verzorging bij het afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza gegeten. Vriendelijke medewerkers. Gaan we zeker vaker doen!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren heel lekker. Dunne bodem en niet te dik belegd. Precies goed! Helaas waren de pizza's wel koud bij thuiskomst.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

smaakte goed goed geregeld ivm covid

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten op tijd bezorgd Prima

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke echte Italiaanse pizza. Mooie zaak en leuk personeel. Kan erg druk zijn tijdens de spits maar het is het wachten waard. Ga zo door.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 1 uur 45 min moeten wachten op mn pizza...toen hij eindelijk kwam was hij koud...zwart verbrand en slecht belegd. Ik had om wat pesto gevraagd op de pizza..zat er ook niet op. Pizza zat ook half tussen de doos en deksel in geklemd. Zeer slecht gewoon ,terwijl de eerste keer dat we bij jullie besteld, het super goed was. Sorry maar dit was de laatste keer dat ik wat besteld heb bij jullie.

Reactie van Contenti Ragazzi:Hoi Jolanda, Op zaterdag kan het erg druk zijn rond spitsuur. De bestelling heeft ons bereikt om 17.13. Ons systeem heeft jullie dan ook geïnformeerd (mail) met een bezorgtijd om 18.30 gezien de drukte. Uiteraard willen wij goede service en kwaliteit leveren. Daarom willen wij graag de bestelling nogmaals leveren. Wij gaan contact opnemen. Cordiali Saluti, Team Contenti Ragazzi

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Royaal en smaakvol. Aanbevelen bij vrienden.👍🏻

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten maar bij 1 van de 3 bestelde polo funghi zat helaas echt helemaal geen kip. Beetje jammer!!!!

Reactie van Contenti Ragazzi:Hoi Erik, excuses! de volgende keer dat je bij ons besteld willen we graag een nieuwe pollo funghi met kip! voor je maken. uiteraard voor onze rekening. bedankt voor je recensie en tot snel !

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !! Super snel bezorgd en makkelijk online bestellen en betalen !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten ! Mooie verse producten gebruikt voor de pizza en pasta.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op advies van de jongens hadden wij een een pasta Frutti di Mare en een pizza Pompiere besteld. Goed advies, beide gerechten waren super lekker, ook het choc.toetje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, bijna perfect. 1 klein puntje van kritiek, als er basilicum op de pizza zit gebruik dan verse basilicum en geen gedroogde uit een potje.

Reactie van Contenti Ragazzi:Hi Ron, allereerst bedankt voor je reactie. Wij gebruiken uiteraard verse basilicum (zelfs biologisch) voor onze basilicumpesto. Dit zit dan ook op onze pizza marinara. Wij toppen de pizza af, met onze zelf samengestelde gedroogde pizzakruiden. Ciao Contenti Ragazzi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Complimenten. Het is een nette zaak, er heerst rust en het eten is op tijd klaar. Dat, opgeteld bij het feit dat de smaak enorm goed is, maakt dat we hier zeker vaker gaan bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met zeer dunne bodem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Pasta en pizza afgehaald, vriendelijke mensen. Heel lekker gegeten! Pasta grote portie, maar je betaald er ook goed voor. Ik vind het een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten ,even in Italië, maar dan thuis . Super jongens . Kwaliteit is heel goed een echte aanrader . Aanwinst voor Made en omstreken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanrader! Weer heerlijk gegeten. Ook de glutenvrije pasta is top!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio heerlijk, pasta grutto di mate lekker pittig, pizza krokante bodem, toetje chocolade mousse perfecte afsluiter Bezorging precies op tijd We gaan zeker nog een keer iets anders proberen en bestellen.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Snelle bezorging Heerlijk warm

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s. Grote porties en lekkere dunne bodems. Echt een aanrader!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten en op de agesproken tijd klaar En de porties zijn ruim voldoende

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om te laten bezorgen om 17.45. Na bestelling, mail dat het om 18.15 komt. Echter dan is de bestelling al geplaatst. Kwaliteit van de pizza's is supergoed. Echter de 3 pizza's waren veeeeel te zout. Wij bestellen hier zeker nog eens, infien het zoutvaatje met mate wordt gebruikt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza,s waren over heerlijk lekker dunne bodem. Pasta Carbonara ook heerlijk een goed portie.En goed warm gebleven naar Raamsdonksveer. Jammer vonden wij de chocolade mouse voor de prijs karig . wij wilde graag met 3 personen nog een toetje dan zou je 2 porties moeten nemen 12 euro vind ik dan aan de hoge kant.En jammer vd tijd bestellen om 17.45 bestelling klaar 18,15 dan de mail ontvangen 1845,dat zijn waarschijnlijk nog wat leer momenten . succes en hopelijk snel ook bezorgen Raamsdonksveer succes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een service! Online zomdagavond bestelling geplaatst om af te halen. Niet meer gekeken naar tijdstip van bevestiging (beetje dom, want dat tijdstip was later vanwege de drukte) en toch vrijwel direct de bestelling mee kunnen krijgen. Lekker en veel waar voor je geld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de 'Ossobuco Ragazzi' en die was echt heerlijk! Top pasta voor een goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

SUPER gegeten, zowel de pizza als de pasta heerlijk. Vooraf een vitello tonato allemaal vers en top van smaak. Dikke aanwinst voor Made en omgeving “duimpje omhoog” :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza Contenti Ragazzi was heerlijk smaakvol en rijk belegd met verse ingrediënten. Verder hebben we de pasta Fruti di Mare op en deze was ook heerlijk van smaak met veel zeevruchten. Grote porties. Ik ben een grote eter maar het was echt veel. De Vega Pasta Pesto ook zeer veel en erg smaakvol. Ga zo door mannen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We eten in Italië altijd heerlijke pizza's en pasta,s maar nu in made ook...het was geweldig...een dikke 10.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten! Heerlijk eten met mooie producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza gehaald. Voor ons dicht in de buurt, anders ook te bezorgen. Via internet besteld wat heel makkelijk te doen was. Ook de betaling is eenvoudig te regelen. De aankleding van Contenti Ragazzi Pizza en Pasta in Den Dreef (naast Frank van Gils catering) ziet er fraai uit. Volgens mij gaan ze er zeer hygiënisch te werk. Volgende keer komen we hier graag terug, een aanrader. Groet, Meriam en Cees

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker! Pizza heerlijke bodem en vers, de pasta ook precies goed , ook qua hoeveelheid. Bezorging leek vooraf lang te gaan duren, maar de bezorger kwam ruim daarvoor. Gaan zeker vaker bestellen!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Great food, great taste. Value for money.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! Echt top. Klein tipje: doe een volgende keer de menukaart in de tas erbij.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was echt super goed en lekker! De pizzabodem is heerlijk dun en krokant. De pasta was erg lekker en je proeft dat hij vers wordt klaargemaakt. Ga hier zeker nog meerdere keren bestellen!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld, afgehaald en mee naar Oosterhout genomen. Eten blijft lang heet en smaakt voortreffelijk. Ook de hoeveelheid is subliem, je gaat geen honger lijden na de maaltijd. Zeker weten dat we hier snel weer wat afhalen

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza's gehaald bij de mannen. Dunne bodem, rijk belegd en heerlijk gekruid. Pizza's zoals ze horen te zijn. Mijn jongste vond het haar lekkerste pizza tot nu toe. Ik ga zeker de pasta's ook proberen.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, zoals een echte pizza hoort te zijn👌🏻

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

6 pizza’s besteld! Lekkere bodem, goed belegd en een super leuk zaakje om je pizza’s / pasta’s af te halen! Aanrader! Wij komen terug!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Zowel de pizza als de lasagne. Echt een aanrader. Gaan we zeker vaker bestellen.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!!! En een bijkomende aangename verrassing: de bestelling zou na ongeveer 1 uur en 45 minuten pas geleverd kunnen worden vanwege drukte (dit werd ons verteld toen we belde, een goed teken dat het zo druk is lijkt me😉) maar na krap een uurtje stond de bezorger al voor de deur. Een lasagne en een pizza tonno, beide erg goed, zeker voor herhaling vatbaar

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een woord! TOP! Heerlijk gegeten. Pizza's hebben een heerlijke dunne bodem ruim belegd tot aan het randje. Pizza's waren op de aangegeven tijd klaar leuk en enthousiast personeel. Bij binnenkomst een huiselijke en aangename sfeer. Ik ga hier zeker nog vaker komen. Ga vooral zo door Contenti Ragazzi

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En de toetjes😍😍 Aanrader

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten en leuke vibe om af te halen. Aardig personeel en wat een aanwinst voor Made en omstreken.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!! Goede pizza!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hier proef je wezenlijk verschil in kwaliteit. Met verse producten gemaakt en rijkelijk belegd tot over de rand van de pizza ;-) Vers, knapperig en smaakvol. Wij zijn blij verrast en komen graag vaker. Ga zo door.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaak was heerlijk net even wat meer bite dan bij de concurrent. Voor de bestelfolder is het handiger om er nummertjes voor te zetten dat is wat handiger dan de moeilijke namen aan de telefoon proberen te noemen. Handig is ook de mail die je krijgt met de afhaal tijd. Gelukkig werden we nog op tijd gebeld dat de werkelijke tijd vroeger was dan in de mail aangegeven. Maar dit wordt een blijvertje. Ook complimenten voor de uitstraling van het afhaal punt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, precies o tijd bezorgd! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s waren lekker groot en knapperig! Daarnaast ook rijkelijk belegd! Erg tevreden! Volgende keer gaan we voor de pasta’s.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vergeten product. Maar snel weer geleverd 🍀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was geweldig, binnenkort weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond pizza en pasta gedeeld. Waren beide heerlijk, je proeft de verse ingrediënten, rijkelijk belegd. Als toetje de Tiramisu na. Alles was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond heerlijke pizza’s op en een top Vitello Tonnato vooraf. Mooie locatie en aardige gasten achter de toonbank. Voor herhaling vatbaar. TOP!! Mvg Roy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Vriendelijke service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, leuke gasten en super sfeervolle zaak. Wat een aanwinst in de regio!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden familie te eten en hadden verschillende pizza's besteld! Ze waren super, lekkere dunne bodem en ruim belegd. Toppie, een pluim voor het team!.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Lekkere dunne pizzabodem en heerlijke versie ingrediënten. Zeker een aanrader!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfecte Italiaanse keuken. Twee pizza’s, één pasta en alledrie top. Een aanwinst!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke dunne bodem, goed belegd en vol smaak. Tiramisu is in balans, goed op smaak en niet te machtig. De pizzeria is sfeervol aangekleed met een open keuken. Gastvrij ontvangst en orders zijn makkelijk te bestellen via de site. Aanwinst voor de omgeving en hier komen wij zeker terug!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was gewoonweg super. Niks op aan te merken. Terugkerende klant!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten we voelden ons weer in italie echte Italiaanse pizza en voortreffelijke pasta en optijd klaar tot snel

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Op tijd, warm en ruime porties.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten binnen een half uur na bestelling bezorgd, met handige updates per mail als de bezorger onderweg is.. Kwalitatief heel goed en erg smaakvol. Mooie artisanale pizza’s en pasta’s in royale porties. Een aanwinst voor Made!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren top! Wat een aanwinst voor Made!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag op de openingsavond natuurlijk meteen een bestelling geplaatst. Wat een heerlijke krokante dunne pizza-bodem en romige mozzarella op de pizza. De carpaccio en vitello tonnato waren ook voortreffelijk (met van die lekkere grote kappertjes).